• Fresco
U. S. SOLIDĂ 30 de litri Azot Lichid, Recipient Criogenic LN2 Rezervor Dewar cu 6 Canistre

U. S. SOLIDĂ 30 de litri Azot Lichid, Recipient Criogenic LN2 Rezervor Dewar cu 6 Canistre

Buyers rating:
RON 1179.52

Bunuri


Eu n scopul de a face vămuire fără probleme și de a primi produsul fără probleme, vă rugăm să rețineți lucruri mai jos.
1. Brazilia clienții. P leasing lăsați CPF sau CNPJ număr, atunci când plasarea comenzii.
2. Rusia clienții. Vă rugăm să asigurați-vă că destinatarii nume este numele tău complet și există o PSRS pick-up service în orașul tău înainte de plasarea unei comenzi.
Atenție : în Conformitate cu cele mai recente RU politica vamală, cumpărătorul ar putea avea nevoie pentru a oferi informații pașaport, link-ul de bunuri și de IDENTIFICARE Fiscală atunci când importă. Transportatorul va text cumpărător, atunci când mărfurile ajung în RU. Deci, vă rog, asigurați-vă că vă oferi un număr de telefon mobil valid atunci când comanda.
3.Tarifare și Fiscale . Tarifare sau importul taxe vor fi plătite de către cumpărători. Vă rugăm să contactați transportatorul să facă vămuirea în timp sau pot exista întârzieri !
4. Alții. Dacă cumperi 2 buc sau mai multe produse într-o singură comandă, vă rugăm să NU plătească înainte de a schimba prețul pentru tine, că Aliexpress sistem poate judeca greșit costul de transport maritim,
Vă mulțumim pentru cooperare!
Greutate de lumină
Ușor de transportat
De mult timp
Utilizate pe scară largă în scopuri medicale, de cercetare științifică departamente. Date tehnice Model USS-LNT00007 Capacitate 30 L Material din Aliaj de Aluminiu Gura cu Diametrul de 50 mm Diametru Exterior 438 mm Înălțime 700 mm Greutate Gol 13.8 kg Normal Timp de 295 de zile Numar de containere 6 buc Adâncimea de Colectorului de 110 mm Diametru al Colectorului de 35 mm

Proprietățile

Tip:
Alte
Numărul De Model:
YDS-30
Capacitate:
30 L
Diametru Gura:
50 mm
Diametru Exterior:
438 mm
Normal Timp De Menținere:
295 Zile
is_customized:
Yes

Cele mai bune oferte din categorie