• Fresco
TSAUTOP Dimensiune 0,5 m x 20m water transfer printing film wather imprimare prin transfer WDF675

TSAUTOP Dimensiune 0,5 m x 20m water transfer printing film wather imprimare prin transfer WDF675

Buyers rating:
RON 52.00

Bunuri

Cât despre mostre gratuite?
Da, ca una dintre cele mai mari inkjet mass-media produse de producatori în China continentală, suntem în măsură să vă servească nostru gratuit de probe pentru testul dumneavoastră! Ambele foi
și role sunt disponibile!
·Format A4 : 5sheets la un moment dat în circulație. Timp de Livrare : Ne va livra comanda după plata in 2-3 zile) 4.
Puteți să faceți clic aici pentru a afla mai multe despre noastre de ambalare OEM de servicii.Diverse Water Transfer Printing Filmul Modele De 6. De înaltă Calitate : Apa Noastră de Imprimare de Transfer de Film are 99% mai pozitiv feedback de la clienții din întreaga lume. sau de ambalare care taxele vamale vor fi contul. Pot obține probe la nivel local?
Da, aveți posibilitatea să proprii probele noastre la nivel local, ai putea să ne e-mail în zona dumneavoastră, atunci vă vom anunța cine și unde te pot contacta pentru a obține probe.
În China continentală, câteva fabrici accepta plata online dar accepta T/T sau L/C astfel metodele tradiționale de plată numai. Regalitatea Populare Water Transfer Printing Film : Ne-am dezvoltat propriile noastre modele, unele modele disponibile numai de la firma noastra. 5 foi ambalate în pungă de plastic cu un autocolant,
·4 R/format A6 sau alte dimensiuni (3 R,13 X18" etc), de asemenea, disponibile,
·Proba cantități mai mult de 20 de coli trebuie să plătească , nostru de vânzări vă va spune în avans,
·Transport de marfă colectate, puteți cere pentru dvs. Descriere Transfer de Apă de Film de Imprimare, Imprimarea Hidrografica Film , Solubil în Apă de Film de Imprimare , Hidrografice Filme 3 D Cub de Film de Imprimare, Transfer de Lichid de Film de Imprimare de Aplicare a Decora elemente care variază de la întreg vehicule tot-teren și tablouri de bord auto pentru obiecte mici, cum ar fi căști de ciclism sau otherautomotive tapiterie, Interioare Auto, X-box, Arme, Cupe, Piese Auto, Mouse-ul,Motocicleta . Filmele pot fi aplicate la toate tipurile de substraturi, inclusiv plastic, fibra de sticla, lemn, ceramică și metal. Acest lucru va fi drepturi de autor model, nu vom vinde niciodată drepturi de autor model pentru a oricărei părți terțe. Cât despre bunurile mele de ambalare? Pot folosi logo-ul sau propriu de ambalare?
Da, puteți. Cel mai bun Preț : preț Competitiv la ordin mic, mare reducere Mare pentru., contactați departamentul nostru de vânzări pentru a ști mai multe. Personalizare : putem imprima, de asemenea, design-ul propriu, vă rugăm să ne trimiteți un design imagine în .
Dimensiuni rola : 1 metru pătrat, la un moment dat în circulație.
Dacă aveți nevoie de a utiliza logo-ul dvs. de vânzări pentru a trage înapoi de transport de marfă în timp ce plasați comanda. Cele mai bune servicii post-vânzare : vom oferi Water Transfer Printing formare de competențe, Utile sfătuiește. Ai MOQ?
Da, pentru toate ordinele de peste mări,MOQ este de 50 de metri Pătrați sau 3 role de cantitate.
Pls faceți clic pe aici pentru a găsi vrac de ambalare soluție. de vânzări pentru a trage înapoi de transport de marfă în timp ce plasați comanda. Pentru cele mai multe părți, în cazul în care elementul poate fi muiată în apă, hidro-grafic de proces pot fi utilizate. Aceasta depinde nu numai de cantitate comandă, dar, de asemenea, produs ai rezervat. suntem unul dintre pionierii care sunt capabili de a servi diverse soluții de ambalare (professional OEM serviciu de ambalare) în vremurile de început.
Ca pentru cea mai mare parte, am folosit palet de ambalare pentru comanda dumneavoastră.
cantități mari ar putea aplica distribuitorul nostru în regiunea dvs. Poți accepta plata on-line, cum ar fi Paypal?
Da, cu dezvoltarea de afaceri internaționale, mai multe și mai mulți clienți sunt de gând să facă plata on-line. Acum, că-l accepte!
De asemenea, avem un magazin online, ai putea faceți clic aici pentru a vizita magazinul nostru on-line pentru a face de cumpărare on-line!
Q5. Lățime de Film Ultima literă a fiecărui model nume : O-100 CM ; B-50 CM de Film de Modele din Fibra de Carbon, Craniu, Camuflaj ,Lemn, Marmura si Piatra, , Piele de Animal,Desene animate, drepturi de autor Model,Metal Avantaje 1. o rolă ambalate in cutie de carton cu un autocolant,
Alte dimensiuni 17", 24", etc, de asemenea, disponibile, pentru a salva marfă nu ne sugerează această dimensiune pentru trimiterea în străinătate,
Trebuie să ne plătească lungime de mai mult de 10m, nostru de vânzări vă va spune în avans,
De transport de marfă colectate, puteți cere pentru dvs.
TAOTOP Dimensiune 0,5 m x 20m water transfer printing film wather imprimare prin transfer WDF675
apă / Hydrographies Imprimare prin Transfer Aplicabilă la o varietate de materiale, inclusiv din plastic, metal, ceramică, lemn, piatră, rășină, de asemenea, poate realiza transferul pe suprafețe denivelate,
sale de a salva modelul de taxa compara cu alte tehnologii de imprimare și ușor de operat,se face imprimarea mai de lux. Cât de mult de transport de marfă?
Depinde de zona ta, am folosit UPS/DHL serviciu în vrac, a avut 40-45% reducere la fel de normal UPS express service.

Proprietățile

Tip De Element:
Stickere Si Autocolante
Element De Lungime:
20m
Caracteristici Speciale:
Decor Personalizat
Nume De Brand:
TSAUTOP
is_customized:
Yes
Tip De Material:
PVA
Lățime Produs:
0.5m
Înălțime Element:
0.6m
Articol Greutate:
0.6kg
Water Transfer Printing Grosimea Filmului:
0,03 mm-0,04 mm
Water Transfer Printing Caracteristici De Film:
Solubil În Apă, Rezistență La Abraziune
Water Transfer Printing Material De Film:
PVA
Water Transfer Printing Film De Aplicare:
plastic, fibra de sticla, lemn, ceramica, metal
Apa OperationTemperature:
25~35 De Grade Celsius
Numele produsului:
Water Transfer Printing Film, Hidrografice Film
Modele:
Fibra De Carbon, Craniu, Flacără, Camo, Lemn, Marmura

Cele mai bune oferte din categorie