• Fresco
Transport gratuit de bună calitate HSS DM05/M2 făcut-1 buc 300*32*1.2 mm HSS pânze de ferăstrău pentru tăiere din oțel Inoxidabil/ SS oțel/ Metal etc

Transport gratuit de bună calitate HSS DM05/M2 făcut-1 buc 300*32*1.2 mm HSS pânze de ferăstrău pentru tăiere

Buyers rating:
RON 115.98

Bunuri

Specificațiile Produsului
Dimensiuni : 300*32*1.2*250z
Dinți : BW dinți profil
Dintii Nu : 250 sau împotriva comanda
Acoperire : Un grad STANIU strat Aplicare : de Înaltă calitate HSS fierastraie circulare pentru tăiere SS oțel aluminiu cupru țeavă de metal.
Noastre normale de dimensiuni standard, după cum urmează
Dimensiuni speciale cu diametru/arbore/pin hole/acoperire/ material ar putea fi făcute în conformitate cu desenul clientului.
Fotografie de produs
Pachet după cum urmează :
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Proprietățile

Finisare:
Ti-acoperite
Dimensiune:
300*32*1.2MM
Materialul Lama:
HSS
Numărul de Pc-uri:
1 buc
Numărul De Model:
VD-HS300012003
Lama Tip:
Pânze De Ferăstrău Circular
is_customized:
Yes
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Material:
W6Mo5Cr4V2/DM05/M2
Diametru:
300mm
Grosime:
1.2 mm
Arbor:
32mm sau potrivit DWG
Dintii Nu:
Orice sau potrivit DWG
Duritate:
63-66HRC
Pachet:
1 buc 1 cutie de culoare albă

Cele mai bune oferte din categorie