• Fresco
Transport gratuit 5pcs/lot 2.4 GHz NRF24L01+ Antena de Emisie-recepție Wireless Module 24L01 NRF24L01

Transport gratuit 5pcs/lot 2.4 GHz NRF24L01+ Antena de Emisie-recepție Wireless Module 24L01 NRF24L01

Buyers rating:
RON 14.76

Bunuri


Transport gratuit 5pcs/lot Nou NRF24 L01+ 2.4 GHz Antenă de Emisie-recepție Wireless Module 24 L01
Descriere
Acest Receptor wireless module este un ușor și potrivit module dacă doriți să configurați sistem de comunicații wireless cu low-cost! Acest modul se poate realiza un bun echilibru între wireless de tranziție de performanță și de cost!
Puteți adăuga cu ușurință cu propriile MCU/ARM/PIC/AVR/STM32 sistem!
Caracteristici 2 Mbit/s, 1 Mbit/s, 250 Kbit/s, de trei selectabile rata de transmisie. Multi Ceiver hardware și șase funcții receptor. 2 Mbit/s face de înaltă calitate Vo IP este posibil. +/- 60 ppm cristal. Nevoie doar de o sursă externă de inductor în antena de potrivire nu este nevoie de multi-strat PCB. 5 V nivel de toleranță intrări. Îmbunătățit Shock Burst și interfața serială poate fi ușor să se conecteze cu o varietate de low-cost MCU. Acolo si nu este nevoie SPI interface cu MCU. A primit în rata de 2 Mbit/s, curentul de vârf este de 12,5 mamă. Atunci când rata de 2 Mbit/s @ 0d Bm de ieșire,curentul de vârf este 11m A. Power-down mode, consumul de energie este 400n A. În modul Standby, consumul de energie este 32u A. 130us comutare rapidă și timp de trezire. Cu regulator de tensiune : Oltage autoritățile de reglementare de pe bord. Built-in 2.4 GHz antena,suport de până la șase canale de recepție de date. De joasă tensiune de operare : 1.9-3.6 V dimensiuni Mici : 15*29mm
Pachetul include 5 x NRF24 L01+ Module de Emisie-recepție Wireless
Plata :
Vom accepta Escrow sau alte plăți fel cum vă place.
Livrare :
1.Noi oferim EMS,DHL,UPS sau par Avion pentru metoda de transport maritim.
2.Vom trimite bunurile în termen de 2~5 zile de la plata
3.Noi vă va oferi numărul de pistă când vom trimite produsele,astfel încât să puteți verifica on-line
4.Vă rugăm să verificați adresa dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii
Deși par avion este foarte ieftin, dar prea lent, așa că, dacă aveți nevoie de ele rapid,vă rugăm să alegeți alt mod de transport maritim, vă mulțumesc!
Garanție : 100% Bani Înapoi De Garantare.
1.Datorită pieselor pe care le comercializam sunt 100% testat și risc ridicat de eroare de utilizator,trebuie să furnizați detalii reparațiilor efectuate ,rezultatele testelor ,și fotografii mult cu cererea dumneavoastră.
2.Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau prdoucts care nu au fost utilizate în condiții normale de funcționare.
3.Revenirea articol trebuie să fie în original același ca l-am trimis.
4.Cumpărător să plătească pentru taxa de returnare.
Ne propunem să realizăm un rating de 5 stele pentru fiecare tranzacție. deci Orice feedback-ul pozitiv va fi foarte apreciat. Dacă nu sunteți 100% mulțumit, vă RUGĂM să nu lăsați un feedback neutru sau negativ înainte de a ne contacta pentru ajutor. Mesaj de la managerul Comercial sau e-Mail va fi răspuns în termen de 24 de ore.

Proprietățile

cupru grosime:
-
is_customized:
Yes
Finisare De Suprafață:
-
Min. Spațiere Linie:
-
Nume De Brand:
ZZYADE
Min. Lățime De Linie:
-
Numărul De Model:
2.4 GHz NRF24L01+
Material De Bază:
-
Min. Dimensiunea Găurii:
-
Grosime Bord:
-
Locul de Origine:
China

Cele mai bune oferte din categorie