• Fresco
Transport gratuit 50PCS Imitație de platină plaqted Rotund Cleme Magnetice 13x8mm

Transport gratuit 50PCS Imitație de platină plaqted Rotund Cleme Magnetice 13x8mm

Buyers rating:
RON 27.00

Bunuri

Dragii mei prieteni, bine ati venit la magazinul nostru, companie scopul este : "bazat pe integritate, calitate win" cu o calitate superioară și preț rezonabil pentru a câștiga încrederea maselor largi de clienți, bun venit clienții noi și vechi
* toate produsele companiei sunt în sistem self-marketing, în principal, scopul, 100% reala poze, pentru a afișa diferite, va exista o diferență de culoare, vă rog, în natură prevalează.
* poate fi un fel de planuri de a construi, poate, de asemenea, în funcție de cerințele dumneavoastră schimbare de design, beton discuție.
* au o probă fizică, fabrica noastră a garanta efectul să fie făcute de același fel de proba.
* doar poze, am doar garantia la efect și de la efect aproape la fel cum se arată în imagine.
* poate schimba placare culoare în funcție de cerințele clientului, produs, material, ambalare, încărcare cerințe, și alte zone în tot procesul.
Oferta noastră este în funcție de materialul de produs, numărul de produse, detalii cu privire la cerințele de muncă, diferite de calitate diferite de preț.
100% satisfacție este garanția noastră. Dacă primiți proiect, si sunt multumit de produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un overmost detaliate de vânzare de rating (DSR) de 5, ceea ce înseamnă foarte mult în viitorul nostru angajamente aliexpress, recunoașterea ta este motivația noastră în dezvoltarea afacerii noastre pentru a vă servi mai bine, și continuă să ofere produse de înaltă calitate la preț scăzut. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile, și planul de a da-ne un neutru/negativ feedback-ul, vă rugăm să ne scrieți imediat, în? Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema în cel mai scurt timp posibil.

Proprietățile

Tip De Element:
constatările de bijuterii
is_customized:
Yes
Material:
Metal
Constatările De Bijuterii Tip:
Cleme Și Cârlige
Metale De Tip:
Cupru

Cele mai bune oferte din categorie

Putere atenuator de rezistență RFP1398 20dB 100W
  • Fresco
opinión del cliente:

Putere atenuator de rezistență RFP1398 20dB 100W

1.Avem mai multe tipuri de mărfuri (toate întrun singur magazin),Și mai important ,veți obține cel mai mic Preț de înaltă Calitate .2.Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă Rugă

RON 99.00