• Fresco
SMILYOU Plin Caz de Protecție Magnetic Flip Cover Pentru Samsung Galaxy Note 8 de Lux din Piele PU Portofel Caz Detașabil Coajă de Telefon

SMILYOU Plin Caz de Protecție Magnetic Flip Cover Pentru Samsung Galaxy Note 8 de Lux din Piele PU Portofel

Buyers rating:
RON 19.98

Bunuri


SMILYOU Plin Caz de Protecție Magnetic Flip Cover Pentru Samsung Galaxy Note 8 de Lux din Piele PU Portofel Caz Detașabil Coajă de Telefon
Caracteristică :
De înaltă calitate din piele PU cazul în care telefonul mobil pentru Samsung Galaxy Nota 8
Magnetic flip caz. Îl puteți folosi ca o protecție completă stand portofel telefon sac, și de asemenea, puteți folosi ca un simplu TPU caz de telefon.
Mai sa stii :
1. Vă rugăm să verificați toate informațiile relative înainte de cumpărare. Atunci când veți plăti pentru comanda, vă rugăm să asigurați-vă că ne-ați informat dreptul de culoare, și, de asemenea, trebuie verificat destinatar de informații, inclusiv numele complet, adresa, numărul de telefon și codul poștal, astfel încât să ne putem trimite coletul, fără nici o întârziere.
2. Dacă data de livrare este circuland și încă nu primi pachetul, vă rugăm să ne contactați fără ezitare. Nu este nici o îndoială că ne va ajuta să prelungi durata de livrare data până când pachetul ajunge la tine.
3. Dacă aveți orice întrebări cu privire la colet, vă rugăm să ne contactați. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă. Satisfacția clienților este scopul nostru final.
4. Atunci când ridicați coletul de la poștă, vă Rugăm să deschide coletul în prezența unui post de ofițer, astfel încât să asigurați-vă că pachetul dumneavoastră este în stare bună. Dacă există orice deteriorare a pachetului, vă rugăm să cereți post ofițer să emită o rudă document.
5. Dacă pachetul a fost primit în stare bună, vă rugăm să ne lăsați un cinci stele feedback-ul pozitiv.

Proprietățile

Material:
pentru galaxy note 8
design:
Vintage,Afaceri
Caracteristici:
2 in 1 Telefon Mobil Sac
Compatibil Marca:
Samsung
Funcția:
Anti-knock,Murdăria rezistentă la
Nume De Brand:
SMILYOU
Dimensiune:
Wallet Phone Case for Samsung Galaxy Note 8
Compatibil Samsung Model:
Galaxy S8 Plus,Galaxy Note 8
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Tip:
Husa Flip
Material:
PU Piele
Pachet:
OPP pachet

Cele mai bune oferte din categorie