• Fresco
SM5964C40JP PLCC-44 10BUC/LOT Orignal si Noua Transport Gratuit

SM5964C40JP PLCC-44 10BUC/LOT Orignal si Noua Transport Gratuit

Buyers rating:
RON 19.30

Bunuri


Detalii Produs
Numărul de Model : SM5964 C40 JP Pachet / Caz : PLCC-44
Stare : Nou
Plata
♦ Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.
♦ Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.
♦ Atunci când cumpără de pe Ali Express, plățile dvs. sunt protejate prin Escrow. Urmăriți-vă comanda de la orice stadiu de livrare on-line și să se simtă în siguranță că plata va fi eliberat numai de către furnizor după ce ați confirma primirea comenzii. Cu Escrow, detaliile cardului de credit nu sunt expuse.
Transport
♦ Comenzi procesate în timp util după verificarea plății .
♦ Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare. Vă rugăm să verificați adresa dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii.
♦ Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
♦ Datorită statutului de stoc și diferențele de fus orar, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
Feedback-ul
♦ Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.
♦ Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
♦ Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea,și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele .
Garanție
♦.Fabricarea numai cele mai bune bunuri de consum și pentru a asigura cea mai înaltă calitate possiblely. Valoarea bunurilor și prețul de care este corespunzătoare. Încredere în calitatea noastră și nu ne îndoim de preț.
♦ Livra bunuri pentru clienții noștri, cu viteză și precizie.
♦ Toate chips-uri noi, dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un satisfcatory soluție după ce vom verifica .
Contactati-ne
♦ Dacă există vreo nemulțumire față de produsul sau serviciul nostru,vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi o soluție adecvată.
♦ Daca iti cumperi o cantitate mai mare sau mai multe părți , puteți să ne contactați și noi vă putem oferi un discount mai mare.
♦ Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți întrebări, personalul nostru de Servicii pentru Clienti va fi foarte bucuros să vă ajute. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat. Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns.
♦ Se bazează pe reputația noastră și satisfacția clienților pentru a reuși. Deci, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi . Dacă te mulțumit cu bunuri și servicii . Vă rugăm să lăsați feedback bun de la noi ,și să dea de cinci stele.
Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră, sper că toată lumea poate avea o plăcută călătorie de afaceri în magazinul nostru, și vă urez bun venit data viitoare!

Proprietățile

Nume De Brand:
jiaxinhengye
Numărul De Model:
Alte
Pachet:
No
Tip De Element:
Boxe Active Componente
Material:
Alte
Numărul De Model:
SM5964C40JP
Starea:
Original si nou

Cele mai bune oferte din categorie

TOP244Y SĂ-220-6 Original 10BUC/LOT Transport Gratuit
  • Fresco
opinión del cliente:

TOP244Y SĂ-220-6 Original 10BUC/LOT Transport Gratuit

Detalii ProdusNumărul de Model : TOP244 Y Pachet / Carcasă : TO2206Stare : NouPlata♦ Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.♦

RON 20.50
ADP3110AKRZ-RL ADP3110AKRZ ADP3110A POS-8 10BUC/LOT
  • Fresco
opinión del cliente:

ADP3110AKRZ-RL ADP3110AKRZ ADP3110A POS-8 10BUC/LOT

Detalii ProdusNumărul de Model : ADP3110 AKRZR L Pachet / Caz : POS8Stare : NouPlata♦ Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.♦

RON 6.50
IRS21956STRPBF IRS21956S POS-20 2 BUC/LOT Original si Nou
  • Fresco
opinión del cliente:

IRS21956STRPBF IRS21956S POS-20 2 BUC/LOT Original si Nou

Detalii ProdusNumărul de Model : IRS21956 STRPBF Pachet / Caz : POS20Stare : NouPlata♦ Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.�

RON 6.90
20BUC/LOT ULN2003ADR ULN2003A POS-16 Originale și Noi
  • Fresco
opinión del cliente:

20BUC/LOT ULN2003ADR ULN2003A POS-16 Originale și Noi

Detalii ProdusNumărul de Model : ULN2003 ADR Pachet / Caz : POS16Stare : NouPlata♦ Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.♦ V�

RON 3.84
5PCS/LOT PCA9535RGER PD9535 QFN Transport Gratuit
  • Fresco
opinión del cliente:

5PCS/LOT PCA9535RGER PD9535 QFN Transport Gratuit

Interfață : I2 C, SMBusÎntrerupere De Ieșire : DaCaracteristici : PORTip De Ieșire : PushPullCurent de Ieșire Sursă / Chiuveta : 10m A, 25m AFrecvența de ceas : 400k HzTensiune De Al

RON 11.10