• Fresco
SIGURANȚA INXS Anti-cut mănuși de Nivel 5 Antibacterian Accesibile alimente anti taie mănuși BladeX fibre flexibile mecanica manusi

SIGURANȚA INXS Anti-cut mănuși de Nivel 5 Antibacterian Accesibile alimente anti taie mănuși BladeX fibre flexibile

Buyers rating:
RON 25.98

Bunuri


SIGURANȚA INXS Producatori! Fiecare lot de producție va fi în mod constant actualizate și optimizate în funcție de feedback-ul clientului. Vor fi schimbări, modificări de funcționalitate, detalii, sau culori! Dar marca, modelul și materialul nu se va schimba! Dacă primiți un produs cu mici modificări de culoare sau detalii este normal! Nu cumpăra dacă îți pasă de această situație! Multumesc
Nume : SIGURANȚA-INXS Clasa 5 Alimente Cut-Dovada Mănuși
modelul ST57120
Material : Hibrid Armorgard TM Blade X Fibre (montat sus)
Ambalare : 1 pereche/pungă
Standard : certificare CE, EN388, clasa a 5 anti-cut, grad de alimente mănuși.
Caracteristici :
- Manusile sunt tricotate dintr-o nouă cut-o dovadă materială, Blade X5 fibre, și Lycra.
- Poate fi utilizat singur sau ca un tampon protector pentru alte mănuși.
- Reduce riscul de contact cu lama ascuțitoare în industria de prelucrare a alimentelor și, în general, aplicații de fabricație.
Recomandat industrie :
Industria alimentară, ușoară, montaj, piese auto asamblare, electronice și accesorii electrice.
Clienții ruși, vă rugăm să rețineți,destinatarul vă Rugăm să scrie numele complet.compania de transport maritim nevoie de numele complet pentru a trimite pachetul.
Livrare :
când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport .Vom trimite articole în termen de 10 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate la timp de deliery. Nu vom rambursa taxele de transport pentru care a refuzat transportul.Costul de transport nu include orice inport impozite,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de deteriorat sau pierdere,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.Cumpărătorii pot solicita pentru o cerere de înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, 6 luni gratuite de întreținere.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit,cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele,vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele,vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face tot posibilul ro a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Proprietățile

culoare:
Am cod
Nume De Brand:
SIGURANȚA INXS
Clasificarea:
Mănuși De Lucru
Numărul De Model:
ST 57120
Material:
BladeX fibre
Caracteristici:
taie mănuși rezistente

Cele mai bune oferte din categorie