• Fresco
SHINE 100buc/lot 12mm Fildeș Forma de stea Album Simulate Perla Margele de Cusut Nasturi Material DIY Constatările CB0001

SHINE 100buc/lot 12mm Fildeș Forma de stea Album Simulate Perla Margele de Cusut Nasturi Material DIY Constatările

Buyers rating:
RON 4.00

Bunuri

SHINE 100buc/lot 12mm Fildeș Forma de stea Album Simulate Perla Margele de Cusut Butonul de Material DIY Constatările CB0001

Notă : Dacă suma comenzii este mai mare de 100 de dolari, vom lua în considerare pentru a trimite te exprima liber. multumesc.
Politica De Returnare
Dacă primiți un produs defect DOA (defect la sosire), vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile pentru returnarea instrucțiunile de înlocuire. Produs(e) trebuie să-și fi revenit pe deplin ambalate cu materiale fără a fi folosit.
Întoarcerea costul de transport maritim va fi pe cheltuieli prin scrisoare par Avion. După ce vom primi revenind unitate, vom investiga și evalua unitate în termen de 7 zile. Vom trimite apoi un brand nou de înlocuire unitate la costul de transport maritim dacă îndeplinește cerințele noastre de garantie.
Taxe Vamale
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Acesta va fi dacă cheltuielile suportate. Fiecare țară vamal are propriile standarde în evaluarea taxe vamale și taxe când mărfurile au fost de prelucrare prin țara lor. Toate asociate vamale, impozitele / taxele vor fi la destinatar dacă cheltuielile suportate.
Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Feedback-ul și Detaliată Vânzător Opiniile
Apreciem afacerea dvs. și va lăsa feedback-ul pozitiv după fiecare plată.
Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile) cu un feedback pozitiv, Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi feedback-ul.

Proprietățile

Tip De Produs:
Margele
Material:
acryl
Technics:
pearl
Nume De Brand:
Colorate STRĂLUCIRE. VIS
Numărul De Model:
CB0001
culoare:
Fildeș
Dimensiune:
12mm
Forma:
Steaua
Utilizarea:
Album de Cusut DIY
en-gros sau cu amănuntul:
En-gros
Starea:
De Brand Nou Populare culori
Element De Forma:
Steaua-genial-forma
calitate:
Top
Is_customized:
Yes

Cele mai bune oferte din categorie