• Fresco
Roșu de Cupru Metal Flaut Dizi E / F-Cheie de Metal Flauta Profesional Flaut Transversal Instrumente Muzicale Flauta Armă de Auto-apărare

Roșu de Cupru Metal Flaut Dizi E / F-Cheie de Metal Flauta Profesional Flaut Transversal Instrumente Muzicale

Buyers rating:
RON 278.00

Bunuri

În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.
Feedback-ul :
Apreciem foarte mult părerea și sugestiile dumneavoastră în calitate de cumpărător,vom face noastre cele mai bune pentru a primi cel mai pozitiv feedback-ul disponibil.Metoda este de a curăța thecopper de ardere de suprafață utilizate cârpă cu apă aproximativ o jumătate de lună, ștergeți oxidat suprafețe, se clătește cu apă și apoi se usucă. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Te rog nu compara produsele noastre cu alte produse preț scăzut, fiecare produs va fi verificat de sunet de muzician profesionist de mai sus de 4 ori inainte de depozit,nu vom trimite necalificat produse pentru cumpărători, vă rugăm să nu ezitați să cumpere,veți obține ceea ce plătiți pentru!
Doar numele trupei și principalele semne sunt gravate pe flaut acquiescently, dacă cererea alt model gravat sau cuvânt a placut imaginile prezentate vă rugăm să ne contactați. Fiecare produs va fi verificat și testat înainte de expediere, asa ca noi va oferim produse de bună calitate, dar scăzut în preț, cred că veți obține un mulțumiți de produs de la noi. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.dacă nu vă place produsele noastre pentru orice motiv,vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți feedback-ul dvs.
Se întoarce :
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Dar vamal va deschide pachetul și reevalua produse uneori,Avem suficientă experiență pentru a vă ajuta să obțineți produsul prin condiții de siguranță.Suntem siguri că instrumentele noastre muzicale au exacte ton, sunet atractiv, buna performanta si aspectul grațios.
Vamale de Eliberare(mai Puțin sau nu Taxe Vamale Pentru Bunurile Dumneavoastră!)
Ne va livra elementul și raport de valoarea bunurilor de 5 la 10.
Cheie Diametru Lungime Greutate E 480 mm 22 mm 520 g F 500 mm 22 mm 520 g G 415 mm 19 mm 200 g
Pretul este doar de E /F-cheie, nu este E F G pentru a alege, cheie diferite, cu prețuri diferite pentru diferite dimensiuni și greutate, pret de G-Cheie va fi mai mic decât E SAU F-Cheie. Apoi se poate șterge din nou după șase luni sau un an mai târziu. Acesta este rezultatul experimentelor noastre, suprafata nu va oxidare, împreună cu utilizarea de timp.,vom aprecia mult!Vă rugăm să contactați-mă direct înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ!
Vom Rezolva Orice Problemă s-ar Putea Întâlni în activitatea Noastră!
Eu Cred în Dumnezeu și Utilizarea Inima să Facă Totul!
La Ultima doresc cumpărături plăcute aici!
Roșu de Cupru Metal Flaut Dizi E / F-Cheie de Metal Flauta Profesional Flaut Transversal Instrumente Muzicale Flauta Armă de Auto-apărare.
Titan, oțel inoxidabil flaut necesită puțină întreținere, sunt lavabile, protecție la coroziune, rezistenta la oxidare, ștergeți suprafața cu o cârpă moale, care va fi ok .
Roșu de Cupru Metal Flaut Dizi E / F-Cheie de Metal Flauta Profesional Flaut Transversal Instrumente Muzicale Flauta Armă de Auto-apărare
Noi vindem doar produse competitive.com/store/product/Red-Copper-Metal-Flute-Dizi-G-Key-Metal-Flauta-Profesional-Concert-Flute-Musical-Instruments-Flauta-Self/1212802_32406722722.html
Accesorii :
1* caz de pânză
1* Nod Chineză
1* flaut membrana
1* dimo lipici
1* dimo protector
Cupru flaut de întreținere de rutină :
Cupru va oxida, care este o reactie naturala, în scopul de a evita probleme de oxidare, facem un test de suprafață oxidare tratament, după două luni de observație, de culoare este încă în schimbare.
Atunci cum de a rezolva oxidarea problema? Ne sunt echipate cu o cârpă de curățare special, utilizate corect, se poate obține rezultate foarte bune.
Garanție De Calitate :
Avem echipa de profesionisti QC pentru a asigura produse de înaltă calitate și corectă de ambalare în fiecare transport.Poate fi necesar să plătească taxe vamale. Noi de cupru flaut trebuie să fie pacient, să-noul cupru flaut oxidat în mediu natural pentru ceva timp, în același timp, aveți grijă despre asta cu ușurință, flaut va fi foarte frumos. dacă aveți nevoie de G-cheie, vă rugăm să ne contactați pentru a schimba prețul sau du-te la link-ul de mai jos pentru a verifica cele mai recente prețul de G taste :
G-cheie, vă rugăm să deschideți link-ul de mai jos :
http : //www. Este, de asemenea, nu este potrivit pentru placari, deoarece degetul găuri și sufla găuri, de asemenea, nevoie de polonezi și de depanare, de asemenea, purtător de cuvânt placare va afecta sunetul, dacă placare timp, flaut suprafață va dispărea, astfel încât considerăm mult timp nu utilizați așa - numita oxidare tratament și pentru a menține avantajele de cupru materialul în sine, deci nu vom folosi placare.

Proprietățile

culoare:
Tasta E, F-Cheie
Gaura De Design:
DESCHIDE
E Mecanismul:
No
Nume De Brand:
SevenAngel
Numărul De Model:
0007 Metal Cupru Roșu Flaut
Material-cheie:
cupru roșu
Ton:
E / F-Cheie
Corpul Material:
cupru roșu
Numărul de Găuri:
6 Găuri Sex Cu Degetul
Material Suprafata:
cupru roșu
Lungime:
48-50 cm
Diametru:
22 cm
personalizate:
Da
Greutate netă:
520 g

Cele mai bune oferte din categorie