• Fresco
Reșou electric, cuptor încălzit de căldura de aragaz

Reșou electric, cuptor încălzit de căldura de aragaz

Buyers rating:
RON 192.00

Bunuri


[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii Listă
[descriere produs] : 1. Nici o pierdere de gaz, nu radiații electromagnetice, conservarea energiei și protecția mediului. Potrivit pentru femeile gravide, copii, vârstnici, familii 2. Oala de supa, se fierbe apa, friptura de foc, oală fierbinte. Încetini, de asemenea, braising vechi foc supa. 3. Aplicare : fier de oală, tigaie din oțel, aluminiu tigaie, oală de lut, pan poate fi pus!Gama este mult mai mare decât plita cu inducție!Poate de căldură din oțel inoxidabil, aluminiu, cupru și alte materiale. Metoda de utilizare 1. Prima dată cuptorul electric este pornit, acesta va fi încălzit timp de 3-5 minute. În acest moment, nu poate fi o cantitate mică de fum să fie evacuate, ca și filmul de protecție a cuptorului suprafață este generată prin evaporare, ceea ce este normal.Continua să se încălzească timp de mai mult de 10 minute și apoi dispar după 2-3 ori. 2. Dacă în partea de jos a vasului nu este plate, concave și convexe nu poate fi folosit. Notă : lumina roșie de mai jos incintei se va stinge atunci când cuptorul ajunge la temperatura ta, și atunci când temperatura este mai mică decât temperatura, lumina roșie va fi luminos, ciclul se va lucra și la căldură va fi automat izolată. Măsurile de siguranță 1. Trebuie să fie luate în grijă de a vedea produsul . atunci când este utilizat. 2.Nu atingeți cuptorul atunci când de încălzire. 3.Nu lăsați cuptorul electric în apă sau alte lichide. 4.Cuptorul electric este de a găti mâncare pentru încălzire. Atunci când gătiți alimente, ustensile ar trebui să fie pe o placă fierbinte. 5. Atunci când cuptorul nu este utilizat, asigurați-vă că pentru a comuta butonul "0"/ poziția" off "și scoateți 6. Atunci când este utilizat, nici alte asemenea cheltuieli trebuie să fie introduse în termen de 30 cm în jurul cuptorului pentru a preveni pericolul de blocare de ventilație.
[xlmodel]-[custom]-[43186] bine ați venit la tine data viitoare
Dragul meu prieten, vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice litigiu . Dacă produsele au orice problemă, vă rugăm să ne contactați, vom rezolva problema pentru tine imediat. dacă mulțumit, vă rugăm să dau cinci stele feedback-ul. vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și bun venit pentru a veni magazinul nostru oricând. O mulțime de producții bune sunt pentru tine. ^_^ o zi buna multumesc!!!!
De transport maritim 1) atunci Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de transport maritim . Vom trimite articole în termen de 2-7 zile după ce plata dvs. este complet verificat.
2) nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale ( China Post Air Parcel ) din cauza diferenței în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. 3) În scopul de a asigura că primiți elementele cu nivel scăzut de Vămuire Taxa, vom declara obiecte de mică valoare , Orice taxe de import sau taxele fiscale va fi de partea ta. Vă rugăm să rețineți.
Dimensiuni si Culori 1) din Cauza manuală de măsurare . Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate. Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda. În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 inch (0,5-1 cm ) în măsurare. 2) Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în imagine , iluminat, fundal, etc. poate fizică a produselor este un pic de diferență . Produsul primit de culoare va prevala . vă mulțumim pentru înțelegere !!
Ambalare greutate pentru că de fiecare dată când utilizați de diferite materiale de ambalare. Deci, ambalare greutate poate și greutatea de pe pagina de produs pentru a scrie diferite. Ce cu greutate în funcție de efectiv primite. Va prevala .

Proprietățile

Putere (W):
1000W culoare aleatorii, 1500W culoare aleatorii
Numărul De Model:
tangwu
Plita Suprafata:
Bobina Plita
certificare:
EMC
Nume De Brand:
tangwu
locuințe:
Metal
Tensiune (V):
220V50Hz
Instalare:
Blat
cod produs:
TANGWUT
JR:
38/58
putere:
1000 / 1500W
Baterie de incalzire cu diametrul de:
14.5 cm
Mare:
6cm
larg:
20.7 cm
wight:
0.88 Kg
ambalare wight:
1.3 kg

Cele mai bune oferte din categorie