• Fresco
Rare vechiul Tibet alama aurit vaca de funcționare,transport Gratuit

Rare vechiul Tibet alama aurit vaca de funcționare,transport Gratuit

Buyers rating:
RON 132.00

Bunuri


Dragă prietene, dacă ai o vedere de acest articol, eu sunt sigur că vă va place. Acest lucru este foarte Rar vechiul Tibet alamă vaca de funcționare. Era făcută din alamă aliaj de argint.Este foarte rare și ambarcațiunile de sculptură este foarte unic. Acesta prezintă antic Chinez genial istoria culturii și avansate ambarcațiunile de a face tehnica. Este, de asemenea, un simbol de noroc si fericire. Acesta vă va aduce longevitate, fericit, bogat și de noroc , și se poate adăuga o deosebită loc frumos, dacă ai pus-o la domiciliu. Ea are foarte mare valoare de colectare. Vreme ai început să colecteze sau un colecționar avid, acesta este un element pe care nu doriți să pierdeți. Licitați cu încredere și nu-l ratați! Mult noroc!
Daca iti cumperi 2 sau mai mult de 2 articole de la mine. Eu vă va oferi discount .
2-3 elemente, reducere de 10%. 4-6 elemente, o reducere de 15%. 7-10 elemente, reducere de 18%. atinge sau depasi 11 elemente, vă rugăm să mi e-mail,reduceri vor fi de peste 20%.
Politicile De Vânzare
Modul de plată Cel mai bun modul de plată sau transfer bancar . Desigur, dacă doriți să utilizați
alt mod de a plăti pentru dvs. de licitare va rog sa ma contactati din timp.
Transport : Vom mail element la tine in 2 zile dupa ce am confirmarea plății. Puteți alege metoda de transport maritim tine. Avem nevoie de numele tau complet, adresa de livrare, codul poștal și numărul de telefon după ce am câștigat licitația,și au înregistrat adresa sau ebay va fi considerat implicit adresa de corespondență.
Elementele sunt ambalate cu bubblewrap & spuma, specializat și în condiții de siguranță, astfel încât să putem asigura că veți obține punctul dumneavoastră în condiții de siguranță, de asigurare,de transport intern și ambalare profesionale sunt întotdeauna incluse în costul de transport maritim ! Ne e-mail la nivel internațional de către EMS Ia 4-7 zile pentru a ajunge și prin recomandată ia 15-18 zile. Vă încurajăm să verificați pachetul la timp. Am expediat în fiecare zi lucrătoare, de luni până vineri, pentru a asigura o livrare prompta.Vom mail element la tine in 2 zile dupa ce am confirmarea plății. Puteți alege metoda de transport maritim tine. Avem nevoie de numele tau complet, adresa de livrare, codul poștal și numărul de telefon după ce am câștigat licitația.,și au înregistrat adresa sau ebay va fi considerat implicit adresa de corespondență.
Rambursare : Dacă aveți orice probleme, atunci când primiți bunurile dumneavoastră, vă Rugăm să ne contactați, fără a ezita în 3 zile.Desigur, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă Rugăm să trimiteți înapoi produs în termen de 14 zile .Vom fi bucurosi sa va schimb, înlocuirea sau rambursarea integrală a plății.Dacă vă place noastră produs(e) sau aveți orice întrebări cu ei, vă Rugăm să contactați-mă înainte de a oferta. Vom face tot posibilul pentru a face să vă ajute. Și veți primi răspuns în 24 de ore.
Contactarea : Dacă vă place noastră produs(e) sau aveți orice întrebări cu ei, vă Rugăm să contactați-mă înainte de a oferta. Vom face tot posibilul pentru a face să vă ajute. Și veți primi răspuns în 24 de ore.
Dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele mele sau serviciu, vă rugăm să contactați-mă și voi corecta orice greșeală înainte de a mă părăsi feedback-ul negativ. Scopul meu este de a vă rugăm să clienții și de a construi relații bune de afaceri. Așa că vreau să câștig feedback-ul dvs. pozitiv și îmi va răsplăti.

Proprietățile

Nume De Brand:
edmoogrel
Tema:
Animale
Caracteristică Regională:
China
Dimensiune:
20cm*11cm*9cm
Utilizarea:
Decor acasă
Poziția:
de funcționare
Locul de Origine:
Tibet, China (Continentală)

Cele mai bune oferte din categorie

Livrare gratuita mare Ciocan cap de Leu statuie de bronz
  • Fresco
opinión del cliente:

Livrare gratuita mare Ciocan cap de Leu statuie de bronz

bun venit wholesale Dacă de transport maritim de livrare expres la cererea dumneavoastră, vă rugăm să contactațimă.Express cheltuielile de livrare este foarte scump (7~15 zile lucrăt

RON 84.00