• Fresco
Planta Chinez agent de îngroșare Natural pentru tratarea parului barba ulei sampon caderea parului cresterea parului rapid crescer cabelo keratina

Planta Chinez agent de îngroșare Natural pentru tratarea parului barba ulei sampon caderea parului cresterea

Buyers rating:
RON 51.76

Bunuri

sac sac de Plante medicina Chineză agent de îngroșare pentru tratament de par barba ulei sampon caderea parului cresterea parului rapid crescer cabelo keratina Dacă aveți nevoie de feedback-ul,faceți clic pe ,pls! Folosind metoda : Dupa samponare, se ia o cantitate corespunzătoare de plante anti de steril face reparații tip sticla( ), uniform de la radacina parului, un masaj pic, pentru a fi absorbit până acum, o dată pe zi. După reparație tip sticla alerga afară, Continuă să folosească consolidare tip sticla(),Pentru a consolida foliculul de par, hranesc nou-născutului. [ingredientele] : Acest produs este ingredientul principal al Radix Polygoni Multiflori, Ganoderma lucidum, Radix Astragali, seminte de susan, guma Jiang Gen, arborvitae oriental, extract de angelica etc. Despre efectul :
Acest produs este cel mai bun pentru efectul de alopecia seboreică, aproape 100% eficienta.Cât de mult ai insista cu privire la utilizarea de o lună,Veți simți o reducere semnificativă a părului. Să adere la utilizarea a două luni,parul Nou va crește în liniște. Diferite tipuri de pierdere a parului, rezultatele sunt după cum urmează : alopecia Seboreică : eficiență de 99,7%. Simptome : scalp secreția excesivă de uleiuri și grăsimi, matreata, par rar si fin, Mat, linia are o febră mare, severă va m cap sau de tip Mediteranean O pierdere a parului simptome. Nervoase alopecie(alopecia areata,Chel) : Eficient de 93.6%. Simptome de boli psihice, stres mental duce la dizarmonie de Qi și sânge, care rulează lent, nutrienți epuizarea, foliculii de par de ischemie și hipoxie, ușor de pe o suprafață mare. "Planta anti off yo face tehnologia prin inhibarea secretia glandelor sebacee de exces, clar foliculii de par, pentru a îmbunătăți starea de păr folicul de alimentare, reparații foliculului pilos și produc cantități mari de păr celula mamă, poate însoți de rădăcină de steril de păr!
Patru caracteristici majore :
1, ulei de control : prin inhibarea glandelor sebacee secretă excesiv, de a controla secreția de ulei aproape de valoarea normală, de echilibru DHT de concentrare, pentru a preveni acumularea de sebum la nivelul foliculilor de par, astfel încât părul pentru a obține un mediu de viață bun.
2, clar, clar foliculii de par, deschide foliculul pilos să se descompună grase și substanțe lipicioase, ucide acarienii și ciuperci de la nivelul scalpului, consolidarea radacina firului de par, opreste caderea parului.
3, nutriție : prin rolul de folicul de păr de la partea de jos a nervilor și vaselor capilare, promovarea eficientă a scalpului si foliculului pilos microcirculația cutanată, îmbunătățirea stării de aprovizionare a foliculului pilos, a restabili normale de aprovizionare de sange si de oxigen, garanția de livrare de nutrienți sisteme și netedă, pentru a îmbunătăți absorbția nutrienților rata de foliculii de par si face parul gros.
4, : o varietate de componente valoroase în Chineză pe bază de plante medicament actioneaza direct pe partea de jos a foliculului de par de nervi și vase capilare, reparații foliculului pilos și produc cantități mari de păr celula mamă, a continuat împărțirea de keratina, un număr mare de duplicate de păr necesare cistină, acid, Bacon real steril de păr!
[Caietul de sarcini] : 50ml plant anti părul în creștere crema (reparații de tip) +50ml plant anti părul în creștere crema (consolidare tip)
[funcția] : este potrivit pentru cei săraci în seboreica, alopecie, alopecia areata, femeile postpartum caderea parului, femeile la menopauza caderea parului, cap de acarieni și circulația sângelui de cap, foliculul de par obstrucție, utilizarea excesivă a creierului cauzate de tot k
Mai jos este certificatelor și raport de încercare.

Proprietățile

Tip De Element:
Masaj & Relaxare
Mărfuri de cod de bare:
6942120817974
Aplicabile păr:
Moneda
Perioada De Garanție De Calitate:
2 ani
Conținut Net de:
50ml+50ml
Categorii de produse:
parul restauratori

Cele mai bune oferte din categorie

Aqua Baie de Picioare Spa cu Dual LCD Mare Producător
  • Fresco
opinión del cliente:

Aqua Baie de Picioare Spa cu Dual LCD Mare Producător

Aqua Baie de Picioare Spa cu Dual LCD Mare ProducătorCaracteristici : 1.Cinci moduri de putere.2.CE a Aprobat și utilizat de motive Profesionale.3.Șasiu de fier cu twinventilator intern d

RON 330.00