• Fresco
Plaja Litoral pictura in ulei peisaj Marin impresionist în pictura în Ulei de pe litoral pe panza de inalta Calitate, Mână-pictat Tabloul 5

Plaja Litoral pictura in ulei peisaj Marin impresionist în pictura în Ulei de pe litoral pe panza de inalta

Buyers rating:
RON 98.00

Bunuri


Detalii produs : Produs : Impresia seascape beach de pe litoral pictura in Ulei pe panza de inalta Calitate, pictate manual Pictura Dimensiune : 30*40cm,60*90cm(noi sprijinim orice dimensiune doriți,dacă aveți nevoie customed dimensiune,vă rugăm să contactați cu mine) Cadru : Nu, panza singurul Mediu : vopsea de Ulei sau acrilice(propilenă) Ambalare : Galerie folie de ambalare, acoperite cu straturi de plastic, laminate cu bule saci și a pus în tubul Timp de livrare : Depinde de cantitate.
1. Cantitatea
2. Cantitate între 10 și 100 de bucati/seturi : 7 - 15 zile
3. Cantitatea de mai sus de 100 buc/seturi : 15-20zile Compania Noastra : Shenzhen Yinjin Trading Co. Ltd este specializată în mână-pictat picturi în ulei (Marca este Eazilife). Experimentați artiști din Dafen Pictura Sat sau Xiamen Wushipu Pictura Sat oferi cu high end și de prima clasa de opere artistice.
Calitate excelentă de mână-pictat pictura,transport Gratuit
Cel mai bun cadou, nu-l ratați : )
Pentru mai multe stiluri, de dimensiune mai mare, se amestecă pentru transport sau întrebare, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu mine : )
Mai Mult Grup De Picturi În Ulei :

Proprietățile

Dimensiune (Inch):
20x24, 24X32
Subiecte:
Peisaj marin
Caligrafie și pictură tip:
Panza Pictura
Modul cadru:
Neînrămate
Material:
Panza
Stil:
Impresionist
Cadru:
No
Mediu:
Ulei
Baza De Sprijin:
Panza
Tip:
Picturi In Ulei
Forma:
Single
Technics:
Pictate Manual
original:
No
is_customized:
Yes
Tip:
Handpainted

Cele mai bune oferte din categorie