• Fresco
Originalitatea Corn Forma 600ml Plumb Cristal de Sticlă, Decantoare, Bar Acasa tv cu Gura Stil Occidental Vin Pourer

Originalitatea Corn Forma 600ml Plumb Cristal de Sticlă, Decantoare, Bar Acasa tv cu Gura Stil Occidental Vin

Buyers rating:
RON 138.00

Bunuri

Originalitatea Corn Forma 600ml Plumb Cristal de Sticlă, Decantoare, Bar Acasa tv cu Gura Stil Occidental Vin Pourer
Nume : Vin Roșu Pahar Decantor
Material : Plumb Sticla de Cristal
Capacitate : 600ml
Tehnologie : Manual Sufletul La Gură
Îngrijire : Masina De Spalat Vase În Condiții De Siguranță
Pachet : Penoplast apoi Puternic de Carton
Acest decantor are curbe senzuale într-o formă de U, cu gura de turnare a absolvit până la un punct delicat. Această piesă este frumos pe orice masă, și introduce mai mult oxigen pentru conținutul său, astfel permițând vin să se deschidă și să se dezvolte pe deplin la potențialul său maxim. Și este proiectat pentru a se decantează o dimensiune standard sticla.

Despre transport : transport Rapid metodă va fi ales pentru tine în funcție de comenzi. Vă rugăm să confirmați adresa este corectă, atunci când comanda. Pentru clienții ruși, vă rugăm să vă rugăm amintiți-vă pentru a scrie numele tău complet.
Avantaj pentru en-gros : cele Mai multe dintre elementele care se arată pe linie au în stoc pentru a se asigura fast shippig. De bună calitate și preț competitiv. Picătură de transport maritim este disponibil. Va alege rapid de transport maritim pentru pentru ca avem foarte profesionist transport a expeditorilor, pentru a face bunuri ajunge rapid și în condiții de siguranță. Verificați fiecare detaliu înainte de expediere. Rapid înainte și după-vânzare de răspuns pentru orice întrebări.
Avantaje pentru producția de masă : Proces ,pentru mici sunt acceptabile. De înaltă calitate și preț bun. Control Strict de calitate în timpul procesului de producție. Mașină avansate de producție. Frumos manopera la fiecare pas. Excelenta echipa de proiectare poate satisface ordinele de OEM. Confirma cu tine pentru fiecare detaliu înainte de producție. Trimite imagini în timpul producției, pentru a arăta fiecare mișcare. Rapid înainte și după-vânzare de răspuns pentru orice întrebări. Va aranja transport maritim pentru tine, dacă e nevoie
Despre Feedback : vă Rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu noastre de calitate și servicii. Gratuit cadou va fi trimis pentru următoarea comandă ca o întoarcere, dar vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a păstra cât mai postat.

Proprietățile

Tip:
Bara De Instrumente
Numărul De Model:
RWD021
Bara De Instrumente De Tip:
Decantoare
certificare:
CE / UE
Nume De Brand:
ZZAZMY
Caracteristică:
Eco-Friendly
Diametru:
>10cm
Material:
Sticla
Capacitate:
600Ml

Cele mai bune oferte din categorie