• Fresco
Original Strânge Punga de Companie Pat, Pestera, Acoperit cu Glugă Animal de casă Pat, Confortabile, Pentru cei încăpățânați Pisici si Catei

Original Strânge Punga de Companie Pat, Pestera, Acoperit cu Glugă Animal de casă Pat, Confortabile, Pentru

Buyers rating:
RON 99.80

Bunuri

Dimensiune : Mediu | Culoare : Maro
Acest lucru este original Strânge Punga animal de casă pat de PLS animale de Companie. Vă rugăm să evitați toate falsuri.
PLS animale de Companie Strânge Husă oferă confortul dvs. animalele de companie merita. Cu designul său inovator, care strânge punga este un unic de pat care furia ta prietena va cădea în dragoste cu. Aceasta se face cu ultra-moale și de pluș ata de scurt material, care seamănă cu blana animalului tau de companie. Partea de jos este facut cu oxford impermeabil tesatura cu puncte antiderapante.
PLS animale de Companie Strânge husa are un design unic, care va ține companie caldă și confortabilă. Deschide pe de o parte, se strânge husă oferă un mediu sigur, unde animalele de companie pot odihni în timp ce sentimentul de siguranță. Acesta este disponibil în două dimensiuni, mici și mijlocii. Partea de jos a pernei este detașabilă pentru a fi utilizate fără capotă. Patul este complet-mașină de spălat.
Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că partea de sus în deschiderea nu sta deschis pe cont propriu. Cu toate acestea, cele mai mici catei si pisoi ca să se urce în pat și să mă adăpostesc.
Patul vine în ambalaje vidate. Când scoateți ambalajul, permite ceva timp să crească la dimensiunea normală. Unele paturi poate dura mai mult să crească, așa cum au fost în depozitarea pentru perioade mai lungi de timp. Dacă vă simțiți pat nu a crescut la mărimea potrivită, se spală întregul pat in masina de spalat la un ciclu delicat și uscat rufe. După spălare, umplutura se va ridica și patul vor fi mai pufoase, iar deschiderea va fi mai deschis la fel de bine.

Proprietățile

Dimensiune:
S, M
Tip:
Pisici
Nume De Brand:
SUPER SD ANIMALE DE COMPANIE
Material:
100% Bumbac

Cele mai bune oferte din categorie