• Fresco
Noul Proiector Original de Roata de Culoare pentru Optoma HD67 HD700X Transport Gratuit

Noul Proiector Original de Roata de Culoare pentru Optoma HD67 HD700X Transport Gratuit

Buyers rating:
RON 90.40

Bunuri


NOUL Proiector original de Roata de Culoare pentru optoma HD67 transport gratuit
Despre produse : Noi en-gros de toate proiector părți, dacă nu puteți găsi produsele dorite, vă rugăm să lăsați un masaj. Multumesc.
Preț : Ca suntem angrosiști, dacă luați cantități totale mai mari de 5 bucati, putem oferi noastră de preț engros. Acest lucru va fi mai favorabil.
o. Vom folosi Hong Kong Post Air Mail pentru transport gratuit, va dura 15-30 de zile la țară. Dacă ai nevoie de elementele în termen de 7 zile, vă rugăm să alegeți DHL.
b. În scopul de a vă ajuta să economisiți niște taxe vamale, de obicei, ne-ar dori să declare "cadou" și 10-20 unitatea de transport, dacă aveți orice cerință specială, pls lasa notă în ordine.
Satisfactia dumneavoastra este extrem de important pentru noi. Ne străduim pentru 5 Stele feedback-ul opiniile. Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să contactați-ne online sau lăsați-ne un mesaj.

Proprietățile

Numărul De Model:
HD67

Cele mai bune oferte din categorie

Proiector DLP 1076-6038B Cip DMD pentru Benq EP4732C
  • Fresco
opinión del cliente:

Proiector DLP 1076-6038B Cip DMD pentru Benq EP4732C

Am fost în lămpi de proiecție pentru 10 ani Ne străduim pentru 5 Stele feedbackul opiniile Cooperare Profesională A Echipei În scopul de a dovedi calitatea de lămpile noastre, ne pot

RON 281.60