• Fresco
Noi FPC Obiectiv Principal Cablu Flex Pentru Canon A2200 aparat de Fotografiat Digital de Reparare Parte

Noi FPC Obiectiv Principal Cablu Flex Pentru Canon A2200 aparat de Fotografiat Digital de Reparare Parte

Buyers rating:
RON 5.18

Bunuri


Plata : acceptam Alipay,Western union,Moneygram etc. alege cea mai convenabilă pentru tine. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
Transport & Pachetului : Nava în statele UNITE ale americii, prin intermediul Epacket poate dura în jur de 7 - 15 zile lucrătoare, cu număr de urmărire. Postul va fi livrat în termen de 24 de ore de îndată ce plata dvs. verificate. Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc. Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice personalizate/taxe impozite suportate în țara dumneavoastră.
Reveni & Politica De Schimb :
Dacă nu satisfacția cu mărfurile (cu excepția daune umane sau abuzul) de la primirea retururilor de marfa sau schimburi.
Restituire sau de înlocuire cerințe se aplică numai la trei zile de cerințele, colete primite în aceleași condiții, recepție reveni.
Se întoarce și Bursele de navlu plătit de către cumpărător.
Multumesc
Feedback-ul :
Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, va rugam nu ezitati sa ne contactati, va vom oferi cele mai răspuns satisfăcător.
multumesc
Contact : Dacă există orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi prin intermediul aliexpress.vom răspunde în termen de 24-48 de ore,cu excepția vacanță.
Cine Suntem :
Suntem un profesionist și responsabil grup, indiferent aveți orice întrebare poate fi să te consulți cu noi, ne va da un răspuns satisfăcător. Produsele noastre, puteți fi siguri, suntem de testare înainte de a merge afară.
Vă mulțumim pentru achiziție !noi vă va arăta cele mai bune noastre de produse și servicii!!!

Proprietățile

Pachet:
Da
Compatibil Marca:
pentru canon
Aparat Foto Compatibil Stil:
Point & Shoot
Numărul De Model:
A2200

Cele mai bune oferte din categorie