• Fresco
Noi de vânzare fierbinte erhu Chineză dunhuang instrumente muzicale abanos madeira china erhu arc Două siruri de caractere Chinezești vioara

Noi de vânzare fierbinte erhu Chineză dunhuang instrumente muzicale abanos madeira china erhu arc Două siruri

Buyers rating:
RON 473.40

Bunuri


Nei xian, în interiorul sau în interior șir, de obicei, acordat la D4, cel mai apropiat jucător. Arcul de păr este plasat intre cele doua siruri de caractere și de ambele părți ale arcului de păr sunt utilizate pentru a produce un sunet, jucătorul impinge arcul departe de corp, atunci când se închinau la Un șir de caractere (firul exterior), și trage-l spre interior atunci când se închinau la "interior"
D șir.
Vamale de Eliberare ( mai Puțin sau nu Taxe Vamale Pentru Bunurile Dumneavoastră!)
Ne va livra elementul și raport de valoarea bunurilor de cel mai mic preț.
Qin ma, pod, din lemn.
Piesele de la erhu :
Qin tong, cutie de sunet sau rezonator corpului; este hexagonale (liu jiao, sud), octogonale (ba jiao,nord), sau, mai puțin frecvent, rotund. Acesta este cel mai popular instrument în huqin familie de Chinezi plecat instrumente cu coarde, împreună cu zhonghu, gaohu, banhu, jinghu, sihu, și multe altele.
Noi de vânzare fierbinte erhu Chineză dunhuang instrumente muzicale abanos madeira china erhu arc Două siruri de caractere Chinezești vioara
Noi vindem doar produse de înaltă calitate.
Qian jin, nuci, realizate din șir, sau, mai puțin frecvent, un cârlig de metal. Folosit în ambele tradiționale și piese contemporane, este un instrument versatil.
Qin tuo - base, o bucată de lemn atașat la partea de jos a qín tong pentru a oferi o suprafață netedă pe care să se odihnească pe picior. Suntem siguri că instrumentele noastre muzicale au exacte ton, sunet atractiv, buna performanta si aspectul grațios. tuning pegs, tradiționale, din lemn, sau metal, mașină de viteze cuie.
detalii produs
.
Garanție De Calitate :
Avem echipa de profesionisti QC pentru a asigura produse de înaltă calitate și corectă de ambalare în fiecare transport. Dar vamal va deschide pachetul și reevalua produse uneori, Avem suficientă experiență pentru a vă ajuta să obțineți produsul prin condiții de siguranță. Fiecare produs va fi verificat și testat înainte de expediere, asa ca noi va oferim produse de bună calitate, dar scăzut în preț, cred că veți obține un mulțumiți de produs de la noi.
Tehnica de joc
Tuning
Erhu este aproape întotdeauna reglate la interval de o cincime.
Gong gan , arc stick, realizate din bambus.
Qin tou, de sus sau sfat de gât, de obicei, o curbă simplă, cu o bucată de os sau plastic pe partea de sus, dar, uneori este elaborat sculptate, cu un cap de dragon.
Qin gan, gât. Pielea python oferă erhu sale sunet caracteristic.
Poziția
Erhu este jucat stând jos, cu cutie de sunet plasate pe partea de sus a coapsei stânga și gât a avut loc pe verticală.Este ușor să învețe .
Qin dian, pad, o bucată de burete, pâslă sau postav plasat între siruri de caractere și pielea de sub pod pentru a îmbunătăți sunetul.
Mâna stângă
Mâna stângă modifică tonul de siruri de caractere prin apăsarea pe șir la normal armonice puncte.
Dacă vă este frică de nu pot juca erhu, nu contează, vă rugăm să nu vă faceți griji, vă vom trimite o versiune în limba engleză
auto-studiu de carte pentru tine . dacă nu vă place produsele noastre pentru orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți feedback-ul dvs., vom aprecia mult! Vă rugăm să contactați-mă direct înainte de a părăsi un nurtual sau feedback-ul negativ!
Dacă vă este frică de nu pot juca erhu, nu contează, vă rugăm să nu vă faceți griji, vă vom trimite o versiune în limba engleză
auto-studiu de carte pentru tine .
Wai xian, în afara sau exterior șir, de obicei, acordat la A4. Aceasta produce un uscat, ton dezactivat (dacă oricare dintre corzi deschise este smuls, sunetul este oarecum mai rezonant) care este uneori de dorit în piese contemporane.Este ușor să învețe . Tensiune este furnizat de către degetele de la mana dreapta.
Piele, realizate din python. Interiorul string (cel mai apropiat jucător) este în general acordat la D4 și în afara șir la A4.
În afară de obișnuitele plecăciuni tehnica utilizată pentru cele mai multe piese, erhu, de asemenea, pot fi culese, de obicei, folosind cel de-al doilea deget de la mana dreapta. Pls nu se compara produsele noastre cu alte produse preț scăzut, fiecare erhu vor fi verificate de sunet de muzician profesionist de mai sus de 4 ori înainte de a warehouseout, nu vom trimite necalificat produse pentru cumpărători, vă rugăm să nu ezitați să cumpere, veți obține ceea ce plătiți pentru!
Erhu
Erhu, de asemenea, numit nanhu ("sud vioara"),și, uneori, cunoscut în Occident ca "Chinez vioară" sau "Chinezesc două coarde vioara," este un twostringed plecat instrument muzical, folosit ca un instrument solo cât și în ansambluri mici și mari orchestre. Poate fi necesar să plătească taxe vamale.
Gong mao (, arc parului, de obicei de culoare albă din păr de cal. Acest lucru este la fel ca cele două mijloc corzi de vioara.
Dreapta
Arcul are loc cu un mâner ascuns. Arcul de păr este reglat astfel încât este ușor slăbit. Ca instrument nu are freturi, tonul este ușor confuze, dar rezonant.
Gong, arc, are dispozitiv cu șurub pentru a varia de păr arc tensiune.

Proprietățile

MATERIALE DE TOP:
Rosewood
Nume De Brand:
SevenAngel
Dimensiune:
6

Cele mai bune oferte din categorie

ADS8343E ADS8343 SSOP16 Original Nou
  • Fresco
opinión del cliente:

ADS8343E ADS8343 SSOP16 Original Nou

Jieyang electronice (H K) CO.,LTD Compania a primit sprijin de operațiuni, după cum urmează : Sfaturi : absolută avantaj de preț, pentru că o mare varietate, și a fost adăugarea de n

RON 126.00
1 BUC FOLOSIT Fuji NB2W36R-11
  • Fresco
opinión del cliente:

1 BUC FOLOSIT Fuji NB2W36R-11

Poze reale prodde asigurare a calității, și nu trebuie să ratați! !100% Testate Înainte De Expediere.Plăți : 1 Vom accepta Escrow (cont alipay) și T / T2 Cumpărătorii ar trebui s�

RON 300.00