• Fresco
Nalone Glonț Fluture Mini Vibrator G-Spot Stimulator Clitoridian Femeie Masturbari Masaj Orgasm Vibratoare pentru Femei Jucării Sexuale

Nalone Glonț Fluture Mini Vibrator G-Spot Stimulator Clitoridian Femeie Masturbari Masaj Orgasm Vibratoare

Buyers rating:
RON 34.80

Bunuri

Stimate client, dacă doriți să vedeți fotografii detaliate, fără , vă rugăm să ne contactați , vă vom răspunde mesajul tău în 12 ore de lucru . multumesc.
Ambalare
ne-am angajat să protejeze confidențialitatea.
Nu orice cuvinte Sensibile cum ar fi .jucarii sexuale sau sex sub purtasunt .afișate fie pe ambalaj
Noi folosim ambalaje ecologice.
De a contribui la verde și protecția mediului
Plata
1 .
2.Vă rugăm să acorde termen de 3 zile de la comanda.
Caz Și Feedback-Ul
Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. Orice probleme,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la prima dată înainte de a DESCHIDE un CAZ sau de a părăsi Neutru / Negativ Feedback-ul cu mai puțin de 4 stele de rating , vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva pentru tine!
Reveni
Pentru defecte sau elemente greșite primite : Cumpărătorii trebuie să raporteze către Vânzător în termen de 7 zile după ce a primit de bunuri. Pentru defecte element, Cumpărătorii trebuie să trimită e-mail cu fotografii, indicând suprafața și starea de defecte. La recunoașterea de către Vânzător, elementul trebuie să fie returnate în termen de 7 zile lucrătoare. Real poștale taxa pentru returnarea, precum și costurile pentru re-trimiterea element de înlocuire vor fi suportate de către Vânzător. Pentru schimbul de dimensiuni : Putem accepta schimbul de dimensiuni obiectul nostru de disponibilitatea pe stoc. Dacă este acceptat, Cumpărătorii trebuie să se întoarcă elementul la propriile cheltuieli. Cumpărătorii trebuie să plătească de transport maritim și de manipulare taxa ca publicitate în lista noastră pentru re-trimiterea element nou. Pentru elementele de transport gratuit, Vânzătorul va încasa efectiv de transport tariful pentru re-trimiterea. Produsele trebuie returnate intacte, fără a purtat sau folosit, și cu etichetele originale și de ambalare. Fără schimburi sau de returnare vor fi acceptate pentru orice alte motive decât cele de mai sus. Vă rugăm să ne contactați la detalii, în primul rând, înainte de acțiune!
Transport
Servicii Standard : China Post Air Mail la nivel mondial, USPS pentru statele UNITE ale americii, ambele urmărite. Accelerate de Serviciu : China post EMS,poate fi urmărită pe internet de China Post EMS. Vă rugăm să completați adresa de livrare cu număr de telefon de contact,mai ales în Rusia cumpărător,vă rugăm să confirmați numele tău complet.
Timp de livrare : transport maritim în timpul Sezonului de Vacanta va fi mai mult decât de obicei.

Proprietățile

Tip De Element:
Vibratoare
Nume De Brand:
nalone
Obscene Imagine:
No
Dimensiune:
50*50mm
Numărul De Model:
Doamnă Glonț mini vibratoare
Material:
Silicon Medical
Sugestiv Sexual:
No
Mărfuri De Certificare A Calității:
CE
Tip:
bullet
Rezistent La Apă:
100% rezistent la apa
Caracteristică:
1 modul de vibrație
Funcția:
Mini G-Spot Vibrator pentru incepatori
funcția 2:
Glonț mic stimularea clitorisului adult jucarii sexuale pentru femei
Baterie:
2* AG3 Baterie Buton (
Max Zgomot:
Mai puțin de 30DB
Funcția 3:
fluture vibrator din silicon rezistent la apă și la jucării sexuale mini g-spot japonia
caracteristică 1:
japonia sex vibrator buzunar masturbari masaj
Folosind timp:
2 ore

Cele mai bune oferte din categorie