• Fresco
Mooer 001 benzinarie chitara electrica efect pedala de chitara accesorii de Înaltă calitate dual channel preamp Independente 3 band EQ

Mooer 001 benzinarie chitara electrica efect pedala de chitara accesorii de Înaltă calitate dual channel preamp

Buyers rating:
RON 234.00

Bunuri

Acestea au fost concepute pentru a fi utilizate cu viitoarea MOOER amplificator de putere sau în efecte de întoarcere de orice standard de chitara amplificator.INTRARE :
Conectați instrumentul direct sau producția de pre, pre-amp, cum ar fi efecte Overdrive, distorsiuni, etc.
Intrare : 1/4" mono jack audio. Chiar dacă livrare timeout, putem încă de rambursare cu contul paypal, deci chiar magazin de aici, fără griji despre a pierde bani.
Caracteristici :
• De înaltă calitate dual channel preamp
• Independente 3 band EQ, Gain și controale de Volum pentru fiecare canal
• Difuzor cabinet de simulare on/off
• 2 moduri diferite pentru footswitch funcționare.)
Curent : 300m A
Dimensiuni : 93. Deci, acest lucru este în SERVICIUL ESCROW.
Dacă există orice întrebare, vă rugăm să contactați-ne online sau lăsați-ne un mesaj prin Contact Acum.
Suntem Bates Muzica, suntem profesioniști pe instrument muzical, și vom îmbunătăți produsele și serviciile noastre să fie mai bine.com va da bani în contul nostru .5 mm(D) x 42mm(W) x 52mm(H)
Greutate : 160g
1.(Impedanta : 1 meg Ohmi)
De ieșire de : 1/4" mono jack audio(Impedanta : 100 Ohmi)
Necesarul de putere s : adaptor AC 9 V DC , centrul negative. este foarte important pentru noi , dacă sunteți nemulțumit cu ea , vă rugăm să contactați-mă în primul rând în loc de a da un feedback negativ, și în acest fel putem face cu ea mult mai eficient. Fiecare Micro Preamp vine complet cu două canale, difuzor integrat cabinet de simulare și două moduri de operare pentru a se potrivi nevoilor tuturor utilizatorilor. Feedback-ul dvs.DCIN :
Conectați un DC 9 V 300m A centru de pin de alimentare negativ
2.Nava de timp depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de alți factori cum ar fi vremea sau poziția de destinație. Noi vă va oferi cinci începe feedback-ul pentru orice cumpărător prea.(Foarte recomandăm să utilizați un tub amplificator)
Diferite amplificatoare de putere va afecta rezultatul final ton.(Recomandăm să utilizați Mooer Micro Putere.Dacă ați văzut pachetul a ajuns la locul, puteți verifica cu obiceiurile sau oficiul poștal local, astfel încât să puteți obține mărfurile în curând.
Vă rugăm să fiți siguri de a face cumpărături în nostru Bates magazin de Muzică și bucurați-vă!!!
001 Stație De Gaz
MOOER micro preamplificatoare sunt auditiv digitală precisă reconstituiri de preamp secțiuni de tub populare amplificatoare. Dacă produsul aveți orice probleme , vă rugăm să ne scrieți e-mail sau lăsați-ne un mesaj înainte de a vă da un litigiu, se va încerca cele mai bune noastre de a face cu problema.Vă rugăm să mi e-mail prin MESAJELE MELE' sau "Intreaba Vanzatorul Întrebări" dacă aveți orice întrebare cu privire la lista noastră sau achiziție. Puteți face plata pentru comanda dvs.
începe
end
Stimate cumpărător, vă Mulțumim pentru cumpărături în nostru Bates magazin de Muzica, inainte de a cumpara, ne-ar da niște promisiuni. de Card de Credit, Bani Booker, Money Gram, Banca T/T, Western Union etc.Și dacă suntem de acord să se întoarcă banii este Aliexpress da-l la tine.
Inițial vom lansa un set de 10 de modele, fiecare bazat pe un alt tub populare amplificator dintr-o gamă de producători. fără a fi nevoie de un amplificator de chitara sau vorbitor taxi, la toate. Tot ce ne dorim este să vă bucurați cu muzica si instrumentele noastre.
Ali Express Standard de transport : timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru
Hong Kong Post Air Mail : timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru
Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv pentru toată lumea cine a finaliza tranzacția și să ne lase feedback-ul pozitiv. Ne-am dezvoltat aceste direct, prin analiza reală tub amplificatoare folosind o tehnologie nou pentru a capta sunetul lor, dinamica și răspuns.IEȘIRE :
Conectarea la un amplificator de putere sau amplificator efectele reveni. Banii dumneavoastră este plătit pentru a Aliexpress.De asemenea, puteți conecta direct la o placa de sunet și de a activa difuzorul de taxi simulare pentru înregistrarea în scopuri de
Notă : puteți conecta "fx loop" efecte, cum ar fi modularea și de timp bazate pe efecte, între MOOER preamplificatoare de ieșire și de intrare de amplificator de putere (fx return)
Caietul de sarcini :
Moduri : de Întârziere și efecte reverb cu tap tempo funcționalitate.)
Conexiune :
1.com după ce primiți bunuri, Aliexpress. On/Off sau canal A/B
• 001 se bazează pe Diezel® Hagen
(*menționate de producător și nume de produse sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale proprietarilor respectivi,mărci comerciale au fost folosite doar pentru a identifica sunetul de caractere din acest produs. După ce am trimis pachetul și asigurați-vă că nu obține pachetele noastre, ne va da toate rambursare.
EMS : timp Estimat de livrare 5-10 zile de lucru
China post air mail : timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru
e Packet : timp Estimat de livrare 5-10 zile de lucru,nava la NOI doar
: Serviciile de Finlanda : timp Estimat de livrare 10-30 zile de lucru, nava în Federația rusă și Belarus numai.

Proprietățile

Tip:
Efecte
Numărul De Model:
001 Stație De Gaz
Nume De Brand:
MOOER

Cele mai bune oferte din categorie