• Fresco
MIZUGIWA Tactice Feroviar 13 sloturi Weaver Aplicare de Montare de Bază 20mm domeniul de Aplicare de Bază Flat Top AR Coloană Picatinny Pistol Airsoft Vanatoare Caza

MIZUGIWA Tactice Feroviar 13 sloturi Weaver Aplicare de Montare de Bază 20mm domeniul de Aplicare de Bază Flat

Buyers rating:
RON 17.74

Bunuri

MIZUGIWA Tactice Feroviar 13 sloturi Weaver Aplicare de Montare de Bază 20mm domeniul de Aplicare de Bază Flat Top AR Coloană Picatinny Pistol Airsoft Vanatoare Caza
Caietul de sarcini : se Potrivesc Weaver/Picatinny Șine Lungime : 135mm Greutate : aproximativ 140g Culoare : Negru Pachetul Include : - 1 x Coloană de montare
De ce magazin noi
Scopul nostru este satisfactia dumneavoastra. Vom sta în spatele produselor pe care le vinde. Nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție, credem oferte de mare va fi deschis de o bună comunicare.
Rapid De Expediere
Mare scor Feedback
Politica De Returnare
Cumperi Ceea Ce Vezi
Garantie De Producator
24-hr client de e-mail-servicii
Transport Timp De Manipulare
· Am expediat de 5 Zile pe Săptămână, de luni până vineri, pentru a asigura cel mai rapid timp posibil pentru prelucrare. Avem nevoie de 1~2 zile lucrătoare pentru a procesa și articole de ambalaj după de plată a autorizat, vă Rugăm să rețineți timpii de livrare sunt bazate pe medii în ZILE lucrătoare, nu inclusiv week-end.
· Am expediat prin CHINA Post de Prima Clasa Air Mail. De obicei, durează 10 până la 30 de zile (Zi lucrătoare), pentru a ajunge în cele mai multe destinații. Exact sosirea zile depinde de locația dumneavoastră exactă.
· Vom trimis de shippment notificare cu numărul de urmărire pentru tine odată ce vom trimite pachetul . Puteți verifica pachetul tău de stare în CHINA Post-Ul cu nostru anumit număr de urmărire.
· Nu oferim combina transportul maritim.
· Noi nu suntem responsabili pentru taxe sau impozite din țara dumneavoastră.
Opțiuni de plată :
· Acceptam Escrow.
· Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare cu privire la modul de a plăti sau orice întrebări cu privire la plată.
Politica De Retur :
· Toate elementele sunt 100% de Brand Nou. Toate elementele au fost testate înainte de expediere.
· Toate produsele pot fi returnate, pentru rambursare în termen de 7 zile de la livrare . Dar costurile poștale pe care le dețineți.
· Vă rugăm să mi E-mail cu nr. art. înainte de returnarea produselor.
· Ai e-mail elementul înapoi în starea inițială, veți primi banii înapoi!
Contactați-ne :
Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și suntem mereu gata pentru a rezolva orice probleme. dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați prin Mesaj. Toate problemele vor fi rezolvate . Va garantam 100% satisfacție a clienților. Vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a părăsi orice feedback negativ sau pentru a deschide un caz, cooperarea dvs. este foarte apreciat.
Vă RUGĂM SĂ NE cunoaștem ȘI să NE DEA POSIBILITATEA DE A FACE LUCRURILE CHIAR înainte de a pleca feedback-ul sau deschide caz.
Notă :
A. taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
B. vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
C. livrăm doar a confirmat pentru adresa,adresa dvs. de ordine Trebuie să coincidă cu adresa destinatarului.
Vă Mulțumim Pentru Căutarea!! Check out meu alte licitatii pentru alte oferte mare!!
Vă mulțumesc pentru atenție!

Proprietățile

Nume De Brand:
MIZUGIWA
Numărul De Model:
Tactice Rail Mount 13 sloturi Weaver Aplicare de Montare
Ghid Lungime:
22/55cm
Ghid Tip:
Domeniul De Aplicare De Montare M0124
culoare:
Negru
Greutate:
about 140g
Lungime:
135mm
Caracteristici:
Se Potrivesc Weaver/Picatinny Șine

Cele mai bune oferte din categorie