• Fresco
Meike MK-910 Flash Speedlite + MK-GT600 TTL HSS Declanșa + Receptor pentru Nikon

Meike MK-910 Flash Speedlite + MK-GT600 TTL HSS Declanșa + Receptor pentru Nikon

Buyers rating:
RON 314.00

Bunuri


Test de ardere, puteți verifica dacă subiectul va primi expunerea corecta prin tragere la MK910. Folosind FV Lock cu camere compatibile, puteți bloca în cazul expunerii la flash pentru subiectul principal.
Modelarea iluminator, de fapt, înainte de fotografiere, puteți verifica iluminarea și umbrele de pe acest subiect. Auto FP High-Speed Sync, de mare viteză sincronizare bliț la un aparat foto compatibil cu cea mai mare viteza obturatorului este posibil. Repetarea flash mode, MK910 incendii în mod repetat pentru a crea un fascicul multiple de expunere efecte.
FUNCȚIA DE SUPORT
Puterea funcția de zoom, reglează automat poziția zoom-ului pentru a se potrivi cu distanța focală a obiectivului. Dacă temperatura de unitate se ridică la un anumit nivel, MK910 va comuta în modul de protecție. CARACTERISTICI PRINCIPALE-I-TTL modul, monitorizarea pre-flash-uri sunt trase la toate ori. Standard i-TTL, subiectul principal expus corect, indiferent de luminozitatea de fundal. FV Lock (Flash Valoare de Blocare), Flash valoare, sau "FV", este cantitatea de flash expunere pentru subiect.
MODURI DE BLIȚ ȘI FUNCȚII
Informații obținute prin monitorizarea pre-flash-uri și expunerea la informații de control este integrat cu camera să regleze automat flash nivelurile de ieșire. Putere zoom funcție reglează automat poziția zoom-ului pentru a se potrivi cu lentile de distanță focală de 18mm la 180mm. Trei tipuri de modele de iluminare(standard, central-ponderat și chiar) sunt disponibile pentru a se potrivi diferite de fotografiere preferințe. Cu camere de supraveghere ce suporta aceasta functie, autofocus fotografie în condiții de iluminare slabă, este posibil chiar și atunci când camera este punct de focalizare (zonă de focalizare) este schimbat. Acest lucru este util atunci când doriți să utilizați o diafragmă mai mare pentru a atinge o profunzime superficială a estompa fundalul. Compensarea expunerii se realizează prin intenție modificarea expunerea corecta o modifica atât subiect și fundal de expunere. Acest flash expunerea este blocată, chiar dacă vă schimbați diafragma sau compoziție, sau zoom-ul obiectivului.Meike MK-910 Flash Speedlite + MK-GT600 TTL HSS Declanșa + Receptor pentru Nikon
La MK910 este un de înaltă performanță CLS-speedlight compatibile cu un mare număr ghid de 42(ISO 100/M)(111.
MODURI de BLIȚ ȘI FUNCȚII PE MK910 i-TTL mod, aparatul foto reglează MK910 flash de ieșire de nivel prin măsurarea luminii reflectate de subiect atunci când MK910 lansează o serie de monitor pre-flash-uri.
Setarea sensibilității ISO, sensibilitatea ISO este setată automat pe baza informațiilor de la camera. Operațiunea este util atunci când fotografiați subiecți în mișcare rapidă. Blițului compensarea la nivelul/compensarea expunerii blițului nivel de compensare se realizează prin modificarea flash nivelul de ieșire pentru flash subiect iluminat numai. În acest mod, blițul se declanșează chiar înainte de cortina din spate începe să funcționeze.
PERDEA POSTERIOARĂ FLASH SYNC
Perdea posterioară flash sync creează o imagine în care ceața de un subiect în mișcare apare în spatele subiectului și nu în față. -AF-assist illuminator, autofocus în funcțiune, MK910 emite AF-Asista lumină, care se potrivește cel mai larg AF zonă de CLS aparate foto compatibile.
Termică, această funcție protejează MK910 la temperaturi ridicate de funcționare.

Proprietățile

Display:
Da
Pachet:
Da
Nume De Brand:
MEIKE
Numărul De Model:
MK-910 + MK-GT600
Aparat Foto Compatibil Marca:
NIKON
Greutate:
1.2g
TTL:
Da

Cele mai bune oferte din categorie