• Fresco
MB sd c4 steaua cu armata laptop CF-H2 cpu i5 240 gb ssd 2018.03 cele mai noi software-ul mb star c4 sd connect multi-language set complet

MB sd c4 steaua cu armata laptop CF-H2 cpu i5 240 gb ssd 2018.03 cele mai noi software-ul mb star c4 sd connect

Buyers rating:
RON 1992.00

Bunuri

Astfel încât să puteți evita să plătească taxa mare.Vă rugăm să alegeți EMS.
Transport
1-2 Afacere de zile pentru procesarea comenzii după ce a primit plata.Pista Nu va fi dat de client după ce bunurile au fost expediate.
Garantie : Un an
Pachetul va fi trimis prin cel mai rapid și mai ieftin DHL
Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis.
Dacă nu puteți obține pachetul datorită politicii în țara dumneavoastră,noi nu va purta pierdut. Tot sistemul electric de Diagnostic; (nu includ flash cod); 3.Lista de pachete : 1.
Timpul de expediere este de aproximativ 2 până la 5 zile prin UPS, DHL si EMS.
MB STAR C4 Software-ul de Suport Multi-Limbi :
Engleză, Chineză, Cehă, Daneză, Germană, Greacă, Spainsh, Finlandeză, Franceză, Maghiară, Italiană, Japoneză, Coreeană, Olandeză,Poloneză,Portugheză,Română,Rusă,Sârbo,Slovacă,Slovenă,Suedeză, Turcă
MB Star C4
CF-h2 laptop 4g touch screen de mâna a doua portabile militare laptop. 1 buc x 14 PIN Cablu 5.Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Recunoscător pentru feedback-ul dumneavoastră pozitiv
Sfaturi Foarte Importante :
Avem multă experiență în obiceiurile de compensare,
Te rog, spune-ne ce este mai bun pret pentru tine pentru valoarea declarată a pachetului. 1 buc x software-ul în 240 GB ssd 8.Timp de transport maritim va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe. Completați datele de întreținere. 1 buc x 38 PIN Cablu 4.Nu este cel mai bun mod de a rezolva problemele.
COM conecta
Ușor și ușor de utilizat
240 gb ssd super
Dacă locuința ta face parte de loc de la distanță în DHL ,vă rugăm să adăugați 35 pentru telecomanda taxa.
Dacă aveți orice element problemă,contactati-ne repede,vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva în 24 de ore.Avem o experiență bună de clearance-ul, dar nu suntem responsabili pentru orice taxe cauzate de țări personalizate. Citirea și ștergerea probleme cod; citirea datelor în timp real de senzor și acționare; testarea componentelor de mașini; de codificare și de programare. Aceasta ar putea oferi complet de dezasamblare și asamblare diagrama de circuit, principiul de funcționare și elementele loc oricând este necesar. Realizeaza toate functiile oficiale fabrica compact 3.Deci, în cazul în care pachetul este de gând pentru cei țară,trebuie să destul de familiar
cu politica și spune-ne care este cel mai bun.Vă rugăm să fie bine precizat.Vă rugăm să ne informați. 1 buc x Multiplexor 2.Am putea face schimb cu tine,dar cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim în termen de 10 zile.Fiecare produs a fost testat înainte de a trimite la dumneavoastră să asigurați-vă că funcționează în condiții bune!
Notă : sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Vă mulțumesc!
Preț de listă include valoarea bunurilor ,costurile de ambalare,și taxele de export. Acesta este cel mai bun asistent pentru întreținere.Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau lăsați feedback-ul rău în mod direct. 1989~până acum Masina, Autobuz, Camion, Sprint, Inteligent; (suport : W204,W212,W207) 2.
2,vă Rugăm să ne lăsați mesaje dacă aveți orice cereri speciale pentru clearance-ul.
MB Star C4 Diagnosticul Caracter :
1.Dacă aveți orice cerere pentru declarația de valoare sau descriere.
Noi nu va purta responsabilitatea pentru eșua livrare pentru că receptorul nu este la adresa.
Dacă sunteți din Brazilia,trebuie să furnizați CPF NUMĂR(cod FISCAL)pentru noi. 1 buc x 4 PIN Cablu 6.Lasa-ne un mesaj sau scrie dorințele dumneavoastră,vă vom contacta cât mai curând posibil.
În măsura în care știm,Franța și Turcia au stricte privind politica de import. acceptă wi-fi și lan, acesta va fi testat înainte de expediere
MB Star C4 Funcția de Diagnostic :
1.În caz contrar, vom declara 45% din prețul unitar(aproximativ$100-$300)pentru a salva de impozitare.
Contactati-Ne
Biroul nostru de ore sunt
24 oră 7 zile onlline serviciu
Și dacă nimeni nu răspunde on-line în timp, uneori,nu vă faceți griji. din Rusia,Brazilia,Argentina și Ucraina.
Notă : sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o livrare internationala.15-30 de zile prin HK POST de AER la nivel Mondial.Aceasta nu include internațional de import.
Politica De Retur :
Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția . vă rugăm să nu introduceți bateria pentru c4, acesta va fi alimentat atunci când este conectat la masina
2. Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Vom folosi bule de aer pentru a încheia cu atenție elemente
Despre probleme vamale și Fiscale :
1,vă Rugăm să consultați site țările politici personalizate înainte de a comanda și spune-ne ce cerințele dumneavoastră de factură.
Vă rugăm să Rețineți : Dacă țara dvs. 1 buc x OBDII 16 PIN Cablu 3.Și apoi nu a putut semna factura de transport maritim.Sper că puteți înțelege. Descrierea produsului MB Star C4(Compact 4-Star Diagnosis Tester)
MB STAR C4 este professionaldiagnostic echipamente pentru mașini de fabricat, este înlocuirea of HHT.

Proprietățile

Caracteristici Speciale:
WIFI
Extern De Certificare De Testare:
CC
Nume De Brand:
RCOBD
putere:
5w
Numele Modelului:
mb star c4
Articol Greutate:
23kg
Tip De Material:
Fier
Tip De Element:
Mecanice Testeri
Versiune Hardware:
cele mai noi
Versiune Software:
cele mai noi
Tensiune:
12v 24v
Element De Lungime:
23inch
Lățime Produs:
32inch
Electronice:
Da
Înălțime Element:
23inch
Caracteristici Speciale:
lan
Garanție:
un an
versiune:
cele mai noi
este personalizat?:
Da
culoare:
cum arată
Laptop:
CF-H2
Caracteristică:
240 ssd

Cele mai bune oferte din categorie