• Fresco
Mato 1/16 1:16 RC 3868-1 rezervor parte Germania Stug III rc rezervor model cupola de metal cu deschidere trapa, metal modernizate piese

Mato 1/16 1:16 RC 3868-1 rezervor parte Germania Stug III rc rezervor model cupola de metal cu deschidere trapa,

Buyers rating:
RON 26.00

Bunuri


Articol NR . : MT138
Descriere : Mato metal cupolă cu deschiderea trapei pentru 1/16 1 : 16 RC Stug III rezervor
Ambalare include :
Metal cupola cu deschidere trapa X1
Detalii imagine :
Livrare :
1. Dragi prieteni, ne va livra mărfurile către EMS, de e Packet, FEDEX, DHL, etc. Pentru diferite țări, vom selecta diferite companii de transport maritim. Dacă oricare dintre companiile respingeți sau să specificați, vă rugăm să ne anunțați.
2.Putem combina elemente pentru a salva costul de transport maritim, contactați-ne, dacă este necesar.
3. Notă : Dacă locația dvs. este în America de Sud, țări, vă rugăm să asigurați-vă că puteți șterge vamale de unul singur.Sau am putea sugera sa nu plasati comanda.
Îmi pare rău, nu suntem responsabili pentru taxe vamale, TVA sau orice taxe suplimentare implicate.
Se întoarce :
1. Dacă nu sunteți mulțumit cu un produs cumparat de la Mato Priza, este posibil să se întoarcă pentru rambursare în termen de 7 zile de la primirea coletului(taxe de transport incluse). Vă rugăm să ne contactați în legătură cu întoarcerea ta cerere. Vă rugăm să rețineți că cererea de returnare nu va fi acceptată dacă suntem contactat de 7 zile după ce primiți produsul. Daune fizice la orice produs va anula garantia produselor.
2.Toate declarațiile trebuie să fie făcut în orignal starea și ambalajul.
3.Vă rugăm să ne dea de 3 zile lucrătoare pentru a inspecta returnat și aranja schimb sau de restituire.
4.Orice marfa a revenit la noi neautorizate va fi refuzat. Atunci când se întorc de produs, vă sunt, de asemenea, responsabil pentru asigurarea returnat. Mato de Evacuare nu va fi responsabil pentru orice transport de pierdere sau deteriorare din partea ta. Bunuri și nu vor fi acceptate pentru schimb sau de a returna fără autorizație.
5.America de nord clientii pot returna produsele lor la agentul nostru din Canada, dar nu China, vom cere agentul nostru ne ajuta aranja de schimb pentru tine. Ar fi mai convenabil pentru tine.
6.Toate produsele returnate care au fost marcate sau livrate ca "TRANSPORT GRATUIT" la momentul de cumpărare va fi restituire 80% din pretul produsului(taxa de transport exclus). Taxa de transport va fi rambursat numai dacă înapoierea este un rezultat al nostru de eroare.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice probleme.

Proprietățile

Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Pentru Un Tip De Vehicul:
Rezervor
RC Piese si Acc:
Componente Auto
Instrument De Consumabile:
Adunarea Categorie
Nume De Brand:
MATO JUCARII
Patru-wheel-Drive Atribute:
Montaj
Material:
Metal
Numărul De Model:
MT138
Upgrade Componente/Accesorii:
metal cupola cu deschidere trapa
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive:
foisor
Locul de Origine:
Guangdong, China (Continentală)

Cele mai bune oferte din categorie