• Fresco
Mână-pictat picturi Chineze, Broderie Dinastiei Qing din China,panda, transport gratuit

Mână-pictat picturi Chineze, Broderie Dinastiei Qing din China,panda, transport gratuit

Buyers rating:
RON 96.02

Bunuri


Pictura chineza este una strălucită pagină în cultura Chineză și civilizație istorie. Ești una dintre comorile Chinei. Pe tipuri distincte de picturi Chineze, proeminent în picturile Chinezești istorie, sunt următoarele : caracter, peisaj, waterscape, flori și păsări, Acestea sunt simbolurile într-adevăr viața și frumusețea naturii.
Broderie este cusut țesături brodate într-o varietate de modele decorative, în general. Este firul cu un ac sau alte fibre, fire și culori într-un anumit model brodat pe puncție material pentru a forma modelul de cusatura decorativa material. Persoanele cu un ac și ață pentru a adăuga în proiectarea și producția de orice existent tesatura de arta. Broderie este una dintre Chineză tradițională populară de arte și meserii în China, sau trei mii de ani, cel puțin.
Daca iti cumperi 2 sau mai mult de 2 articole de la mine. Eu vă va oferi discount .
2-3 elemente, reducere de 10%. 4-6 elemente, o reducere de 15%. 7-10 elemente, reducere de 18%. atinge sau depasi 11 elemente, vă rugăm să mi e-mail,reduceri vor fi de peste 20%.
Rambursare : Dacă aveți orice probleme, atunci când primiți bunurile dumneavoastră, vă Rugăm să ne contactați, fără a ezita în 3 zile.Desigur, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă Rugăm să trimiteți înapoi produs în termen de 14 zile .Vom fi bucurosi sa va schimb, înlocuirea sau rambursarea integrală a plății.Dacă vă place noastră produs(e) sau aveți orice întrebări cu ei, vă Rugăm să contactați-mă înainte de a oferta. Vom face tot posibilul pentru a face să vă ajute. Și veți primi răspuns în 24 de ore.
Contactarea : Dacă vă place noastră produs(e) sau aveți orice întrebări cu ei, vă Rugăm să contactați-mă înainte de a oferta. Vom face tot posibilul pentru a face să vă ajute. Și veți primi răspuns în 24 de ore.
Dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele mele sau serviciu, vă rugăm să contactați-mă și voi corecta orice greșeală înainte de a mă părăsi feedback-ul negativ. Scopul meu este de a vă rugăm să clienții și de a construi relații bune de afaceri. Așa că vreau să câștig feedback-ul dvs. pozitiv și îmi va răsplăti.

Proprietățile

Nume De Brand:
edmoogrel
Tip:
Desene
Stil:
Tradiționale
original:
Da
Material:
Bumbac
Baza De Sprijin:
Panza
Subiecte:
Flori
Mediu:
Acuarelă
Cadru:
No
Modul cadru:
scroll pictura
Dimensiune:
163 cm
Pictura chineză:
Axa scroll
Locul de Origine:
China (Continentală)
Tip:
Handpainted
Caligrafie și pictură tip:
Pictura chineză

Cele mai bune oferte din categorie