• Fresco
Lumina DRAGOSTE Baterii (nu sunt Incluse) LED Marquee Semn Aprinde Litere Iluminate și Acasă Decoratiuni de Nunta

Lumina DRAGOSTE Baterii (nu sunt Incluse) LED Marquee Semn Aprinde Litere Iluminate și Acasă Decoratiuni de

Buyers rating:
RON 71.98

Bunuri

Luminați-vă Casa Cu "DRAGOSTE", de Zi și de Noapte - "IUBIRE" în Lumini (20"×7"×1.18") - 37 becuri LED combina o frumoasa lumina alb cald, cu o "DRAGOSTE" dulce - Folosit ca independent de zi cu zi acasă decor si iluminat - final de afișare de adorație și afecțiune, crearea liniștitor, relaxant și elegant starea de spirit - Adăugați un frumos ornament de la Ceremonia de Nunta ta - Un ochi-prinderea acasă cu "IUBIRE", dacă răsărit sau apus de soare - Lumină de-acasă cu "DRAGOSTE"!
Versatil si cu Adevarat Portabil - Usor (1.1 kg); Convenabil de a transporta în jurul valorii - opțiunile sunt nelimitate - Sta pe orice suprafață plană; Ca un incitant propunerii pentru mantle, dulap, raft, desert masa, și photo booth, etc. Destul de mult oriunde vă puteți gândi de a folosi un semn.
; Flexibil - Frumos pe care le puteți folosi fie 3 baterii AA ( nu sunt incluse) ; lateral Convenabil ON/OFF comutator basculant - Mare pentru situațiile în care aveți nevoie de flexibilitate.
Durabil și de Economisire a Energiei - în mod Excepțional, durata lunga de viata - Asigurarea imediată, economii semnificative de energie în timp ce creșterea atmosfera de acasa - Rămâne rece la atingere după utilizare lungă perioadă de timp - Fabricat din MDF; Are un elegant finisaj alb, fara cereale sau noduri - Robust; Buna; Umiditate-dovada, rezistent la temperaturi Ridicate - idee Mare cadou pentru orice ocazie; Vine într-o cutie de cadou, gata pentru cadou pentru colegi, prieteni si de cei dragi.

Proprietățile

Stil:
Europa
Material:
PVC
Tema:
scrisori

Cele mai bune oferte din categorie