• Fresco
Livrare gratuita design Unic copil refolosibile scutece de pânză cu partea fixează de deschidere, PUL lavabile scutec cu buzunar de culoare butoane

Livrare gratuita design Unic copil refolosibile scutece de pânză cu partea fixează de deschidere, PUL lavabile

Buyers rating:
RON 7.78

Bunuri


Odată ce vă simțiți una dintre aceste scutece, nu vreau să mă întorc la produse de unică folosință! Cuplat cu o microfibra sau bambus se introduce în interiorul, ai o super-absorbant de buzunar scutec, care va transforma capete!
Aceste lucruri sunt bullet proof. Dacă aveți nevoie pentru a schimbat adresa ta, sau vrea ca noi să nava la alta adresa, va rugam sa ne că, atunci când plasați comanda.
Pe washday rula scutece printr-o clătire rece pentru a elimina orice solide care pot rămâne pe scutec și să clătiți cel mai de urină. Deci, este o idee bună să se usuce scutecele pe termen Mediu sau chiar linia uscați-le și dacă nu observați scurgeri arunca-le într-un uscător Fierbinte pentru un ciclu.
Veni! afla de ce scutece sunt din nou rece! De distracție, înainte de moda culori pentru copil-friendly, țesături, toată lumea iubește un GAD scutece pentru Copii!
Au smart partea fixează, ceea ce face mai ușor pentru mama și tata pentru a obține scutecul, dar mai greu pentru sugari și copii mici pentru a lua off. Mereu ne trimite la articol la adresa înregistrată a asigura securitatea element. Piele de căprioară sau cârpă micro fleece recipientul sunt foarte bune pentru a elibera ceva destul de solid.

Proprietățile

Tip De Element:
Scutece
Gen:
Unisex
Material:
PUL
Intervalul De Vârstă:
0-3 luni,10-12 luni,4-6 luni 7-9 luni,13-18 luni
Nume De Brand:
Pororo
Clasificarea:
Scutec
Cantitatea:
1000
Potrivit greutate:
5-12 kg
Numărul De Model:
Altele
Articol:
scutece de pânză cu partea fixa
Material exterior:
rezistent la apa PUL
interior:
rămână uscat piele de căprioară pânză
buzunar:
În spate
dimensiunea taliei în CM:
pentru copilul talie 26cm să 56cm
dimensiunea taliei în cm:
pentru copilul talie 10.2 inch pentru 22inches
pentru greutatea copilului:
5-12kg
client eticheta:
poate fi cusut
client de imprimare:
pot fi făcute
Caracteristică:
rezistent la apa, respirabil, lavabil, reutilizabil

Cele mai bune oferte din categorie