• Fresco
Liislee Parcare Spate Vedere aparat de Fotografiat Pentru Peugeot 301 2012 2013 / Înapoi Camera / HD CCD / Lumină de inmatriculare

Liislee Parcare Spate Vedere aparat de Fotografiat Pentru Peugeot 301 2012 2013 / Înapoi Camera / HD CCD /

Buyers rating:
RON 49.82

Bunuri

5) Brazilia cumpărători, dacă a ales DHL căile de transport maritim, trebuie să furnizeze numărul fiscal de TVA sau CPF.Putere : 12 V DC 3. Fabricat de înaltă calitate și material durabil 8.Ieșire Video : 1. Cu High-definition unghiuri largi de vizualizare și de bun rezistent la apa funcții, ajuta la reducerea incidentelor și accidentelor. Dacă aparatul este defect sau nu vrei, trimite înapoi la noi, vom reveni cu plata integrală, sau să înlocuiască un alt unul nou pentru tine!
Feedback-ul Clientului satisfăcătoare este scopul nostru final. 4) Middel Est țări cumpărători, vă rugăm să lăsați un P. Cumpărătorii vă rugăm să aveți răbdare să așteptați pachetele, este mai bine pentru a merge la oficiul poștal local pentru a verifica pachetul direct dacă nu ați primi in 30 de zile. Oferta, nu poți obține un produs mai bun la acest pret. Aplicabile varietate de Vehicule : masina, camion, RV, mini-van, etc 4.

Proprietățile

Fir sau Wireless:
Sârmă
Material Lentile:
Plastic + Sticla
Nume De Brand:
Liislee
Shell Material:
Plastic
Linia Directoare:
Da
Tipul De Alarmă:
Vehicul De Rezervă Camere
Lungimea de Cablu Video:
6M
Tip De Material:
ABS

Cele mai bune oferte din categorie