• Fresco
În aer liber, Bicicleta Rutier / Mountain Bike Accesorii de Cauciuc Cer Albastru Proteja Caz pentru Ciclism de Formare GPS Polar M450

În aer liber, Bicicleta Rutier / Mountain Bike Accesorii de Cauciuc Cer Albastru Proteja Caz pentru Ciclism

Buyers rating:
RON 19.98

Bunuri


Descriere Produs
Cazul De Culoare : Albastru Deschis
Caz De Amenajare Pentru : Polar M450
Caz Funtion : Prevenirea Polar de murdărie și noroi.
Caz Material : Mediu prietenos Cauciuc Siliconic.
Pachetul Include : Caz Nou Pentru GPS Polar M450 x1
Privire de ansamblu
Pielea noastră este proiectat pentru a fi îndrăzneț și frumos. Am luat această design plin de culoare și de a folosi tehnologia pentru a-înfășurați-l în jurul valorii de un mare qualitymoulding în galben, care crește aderența în timp ce păstrarea slim-line hard shell factor de formă.
CULOARE :
Toate imaginile sunt luate de către fotografi profesioniști sub lumina de studio. Deoarece culorile variază între diferite condiții de lumină, monitoare diferite și chiar diferite persoane, culorile reale articol pot fi ușor diferite de culorile din imagine. Diferenta de culoare nu este un defect de calitate.
Polar GPS-ul este doar în scopuri demonstrative și NU sunt incluse pentru vânzare.
Elementul cu LOGO-ul
TRANSPORT
Am expediat în două întreprinderi zi.
Statele unite ale americii pachetele vor fi expediate prin e Packet First Class Mail, iar noi oferim gratuit și poate fi urmărită de transport maritim pentru cele mai NOI comenzi afară de unele mici elemente de valoare.
Alte internațională pachetele vor fi expediate prin China Post de Prima Clasa Poșta Internațională. Cele mai pachetului vor fi urmărite, dar unele vor fi urmărite atunci când pachetele sunt în China, dar nu de urmărire informații pot fi furnizate odată ce elementele plece din China.
Cele mai multe pachete vor fi livrate în 2 săptămâni, dar poate dura la fel de mult ca 6 săptămâni pentru internatinoal pachete pentru a fi livrate. Deoarece compania de asigurări ne cere să așteptăm 50 de zile înainte putem raporta un pachet de pierdere, avem nevoie de cumpărătorii noștri să aștepte același număr de zile.
Vă rugăm să vedeți mai multe detalii în secțiunea top pentru taxele de transport.
FEEDBACK-ul
Am putea aprecia o de 5 stele de rating și feedback-ul pozitiv promite același lucru în schimb! Ar trebui să simți că produsele nu merită un rating de 5 stele în una sau mai multe categorii, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi negative (1,2 sau 3 stele) feedback-ul. Vom face toate eforturile pentru a asigura 100% satisfiction.
EN-GROS DE POLITICĂ
Dacă sunteți în căutarea pentru o cumpărare în vrac,putem oferi ridicata pret pentru tine.Vă rugăm să ne contactați dacă sunteți interesat.

Proprietățile

Nume De Brand:
ickoy
Tip:
Cazuri
Cerere Grupă De Vârstă:
Adult
Compatibilitate:
pentru GPS Polar M450
Limba:
Pentru Polar GPS Accesorii
Funcția:
Pentru Polar GPS Accesorii

Cele mai bune oferte din categorie

1 x 18 mm PU ceas din PIELE trupa black 02
  • Fresco
opinión del cliente:

1 x 18 mm PU ceas din PIELE trupa black 02

NOU 1 x 18mm GENUINE PIELE de VACĂ de trupa ceas negru #02 nava în întreaga lumeDimensiune : 18mm Cantitatea : 1 Pachetul : pvc Culoare : negru Material : GENUINE PIELE de VACĂVom trimis

RON 2.08