• Fresco
impermeabil copil Cărucior Perna Cărucior Tampon Carucior Umplutură Linie Scaun Auto Pad Curcubeu general de bumbac gros mat

impermeabil copil Cărucior Perna Cărucior Tampon Carucior Umplutură Linie Scaun Auto Pad Curcubeu general de

Buyers rating:
RON 7.98

Bunuri


Dacă doriți să cumpere în cantități mari, vă rugăm să consultați magazinul meu și introduceți en-gros catalog sau trimite cu numele elementului și cantitățile de care aveți nevoie, atunci vom cita cel mai bun pret.
Cumpărătorilor Informații : noi Ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.
Cumpărătorul ar trebui să responsabil pentru orice taxe și personalizate de taxe din țara dumneavoastră. Toate elementele vor fi livrate în mod normal în termen de 48 de ore de la primirea de plată, cu excepția zi de sărbătoare legală. personalizat inainte de a licita.
Dacă ați primit un element greșit, va fi oferit pentru o revenire.
Vă sugerăm cumpărător să ne contactați prin care pot include conversație anterioară dacă cumpărătorul au problema pe element, astfel încât să putem ști ce se întâmplă în mod concret și de a rezolva repede.
Această promisiune nu include defectele cauzate de accident, abuz, și alte non-normale de utilizare.
Pentru a se califica pentru un drum LIBER schimb sau de a returna produsul trebuie să fie :
am primit returnat, condiția "ca nou"; și complet cu accesorii (dacă este posibil, ambalajul si cutia originala). Elementul va fi livrat la aliexpress confirmat numai adrese, prin urmare, vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Obiceiul în urma țară este strict, astfel încât timpul de livrare la aceste țară, uneori, poate fi mai mult decât un alt principala țară : Italia, Germania, Franța, Spania etc.99 /bucata
Copii geanta de scoala de desene animate de animale rucsac Copil Copil copil din piele Ghiozdan Geantă de Umăr grădiniță sac 14 stiluri de NE$ 6.
Vă rugăm să rețineți că : toate produsele defecte trebuie returnate în termen de 2 luni de la data achiziționate pentru schimb sau de restituire.
Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau fiscale. vă rugăm să scrie în jos dvs.
Noi oferim 60 de zile de servicii de schimb de garanție de la data cumpărării, dacă produsul este defect.
Din cauza particularitatea de produse digitale uneori cumpărătorul poate că a primit un element defect (în fapt, ea poate fi bun ),dar nicio autoritate nu poate confirma sau nu intuitionist dovada sprijin, cumpărătorul va fi în continuare oferta pentru un schimb.
Poștale Vom trimite produsele prin China Post și să ofere exprima după cum urmează :
1. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Express (DHL/EMS, etc) : Normal sosirea la destinație 3-8 zile lucratoare.
Element de localizare este la China, și ne-am făcut cruce bord transport vă informăm că transportul maritim internațional de obicei dura mai mult că piața internă, astfel cum este bazat pe transport furnizorul de servicii și vamale. Vă mulțumesc pentru înțelegere.69 /bucata
ultra moale copii anticollision siguranța produselor de coliziune unghi singur Marginea Colț Paznici guarder de protecție a sugarului bara US$ 5. Cumpărătorul trebuie să returneze elementele noastre de birou China, la ei/lui propriul cost de post-pagina. cerință în notă, vom încerca din greu pentru a satisface cerințele dumneavoastră dacă este în stoc, dacă nu ai făcut-o, eu nu va fi responsabil pentru necorespunzătoare articol trimis la tine. Recomandată pentru cele mai multe din țară) : Normal sosirea la destinație 18-29 de ani de zile. Vă rugăm să verificați cu dvs.
FEEDBACK-ul
Dacă aveți orice probleme cu rezultatul tranzacției sau produs, vă rugăm să nu răspundeți cu feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta.
În continuare este timpul estimat de masă prin scrisoare
Dacă elementul este pierdut în timpul transportului, cu scrisoare recomandată, vă rugăm să permită pentru acordarea de post office.
Costul de transport va acoperi taxele de manipulare, ambalare taxe, iar taxele de livrare., dacă au fost din aceste țări, pls fie pacient. Pls notă : aceasta nu înseamnă că nu există nici o problemă cu siguranta personalizate într-o altă țară principal.19 /lot
8 piese / lot
Desene animate grădiniță ghiozdan rucsac copii, ghiozdan copii lucrate manual geanta de voiaj copilul e la școală rucsac pălărie de Paie om NE$ 14. Motivul este că timpul de livrare este extrem depinde și de condiția de Servicii poștale (cu excepția weekend și de sărbători), în funcție de experiența mea.
Alte elemente (Poate fi util pentru tine)
Portarul copil Baby Ham de Siguranță copil Copil Hamuri Frâiele Curele Rucsac Bat Sac Anti-a pierdut de Mers pe jos Aripile NE$ 4.
Politicile de Restituire și de Garanție
Dacă elementele de deteriorare sau defecțiune cauzată de livrare în condiții de utilizare normală.
Element Descriere
NOI impermeabil Respirabil Cărucior Tampon Carucior Umplutură de Linie /Auto Seat Pad/buggiest mat Bumbac Perna pentru copii
NOI impermeabil Respirabil Cărucior Tampon Carucior Umplutură Linie Scaun Auto Pad buggiest mat Bumbac Perna pentru copii
Element Detalii
CARACTERISTICĂ :
*Acest Cărucior Tampon din bumbac și un alt material,
rezistent la apa, respirabil, comfirtable
*Potrivit pentru Carucior, scaun de masina
*Dimensiune : 68*53*2 CM(pls permite 0-3cm abatere)
*Culoare : multi-element de culoare, culoare principala : rosu,
portocaliu,galben,
verde, maro, poate fi un pic diffirent de fotografie cu Acest lot de perna are două fețe(una este de culoare portocalie
și celălalt este albastru sau verde), ca urmare a lot tulburare,
vă rugăm să fie informat și
sper că ați înțeles
Cumpărătorului o Notificare Dacă aveți nevoie în mod special de culoare (trebuie să fie descrise în element de listă), și alte special cerință.

Proprietățile

Material:
Poliester
Tip:
pernei scaunului

Cele mai bune oferte din categorie