• Fresco
Iluzia 3D de Animale Bovine Șef de Birou LED-uri de Masă de Noapte, Lampă Lumina 7 Culori Atinge Lampa de Copii Cadou camera Copil Tema Decor

Iluzia 3D de Animale Bovine Șef de Birou LED-uri de Masă de Noapte, Lampă Lumina 7 Culori Atinge Lampa de Copii

Buyers rating:
RON 29.98

Bunuri

Iluzia 3 D de Animale Bovine Șef de Birou LED-uri de Masă de Noapte, Lampă Lumina 7 Culori Atinge Lampa de Copii Cadou camera Copil Tema Decorare Când am văzut prima dată Bulbing Lumina nu ne venea să credem ochilor noștri. Ceea ce inițial am crezut că a fost un frumos iluminate tridimensional sculptura a fost, de fapt, un 2 D iluzie! A făcut pieptănare fibre sintetice cu materiale naturale, Bulbing este o lumină ca nimeni altul. Deși ochii nu pot sa cred, partea de sus este un acril bucată de măsurare doar 5mm grosime! Ea stă pe o bază de lemn a crea un elegant și elegant lampă. Extrem de detaliate, precise, liniile fine vin împreună pentru a crea iluzia 3 D care pare să aibă forma și adâncimea dar totul e un truc al minții! La Bulbing lampa de control se aprinde folosind Led-uri care nu fierbinte încă produce o încălzire strălucire. Pentru că este rece la atingere perfectă pentru dormitoare de copii, dar fiți siguri că va arăta excelent în orice cameră. Secțiunea de sus, pur și simplu funcționează prin a reflecta lumina și iluminarea gravat linii în suprafață, în plus, ea poate fi ușor îndepărtat și înlocuit cu un nou design pentru a se potrivi starea ta de spirit sau de o cameră. CARACTERISTICI PRODUS dimensiuni : aprox. : 223*158*87mm Micro USB și subsol Original și creativ piesă de artă Calmant lumina Schimbătoare top piese Acrilice niciodată fierbinte – în condiții de siguranță pentru a atinge Acrilice piese de top, Lumina trece prin sticlă acrilică Stralucitoare Led-uri Foarte detaliate liniile fine crea iluzii Doar 5mm grosime Par a fi modele 3 D Conținutul Pachetului : 1 x 3 D Lampa de Noapte 1 x micro USB Cablu de Alimentare 1 x Subsol Înapoi pentru a Transmite cu produse cu discount de Produse show : Înapoi la Înainte cu produse cu discount SLONG LUMINA este LED-uri Profesionale Modele Și a CONDUS Fabrica de Mobila din China.
Avem mulți ani de experiență în CONDUS Modele Și CONDUS de Mobilier. Suntem specializati in scaun de LED,LED canapea ,masă LED ,LED bar counter, LED oale, LED-uri impermeabil mingea, CONDUS găleți, LED masă lampă , LED Cupe și așa mai departe. Ne putem baza pe dvs. cerință pentru fabricarea produsului. Putem furniza produse de înaltă calitate și preț competitiv.
De Transport Pe Termen
Se întoarce
Contactati-Ne
Înapoi la Înainte cu produse cu discount

Proprietățile

Tip De Element:
Luminile De Noapte
Este Nevoie De Baterii:
No
certificare:
UL,CQC,CE,FCC,GS,RoHS,EMC,LVD,PSE,VDE,ASA,CCC
Sursa De Alimentare:
AC
Utilizare:
vacanta
Tip:
Atmosfera
Este Baterii Incluse:
No
Sursa De Lumina:
Becuri cu LED-uri
Este De Becuri Incluse:
Da
Tensiune:
90-260V
Numărul De Model:
SL-3DCFL-0025
Putere:
0-5W
Generarea De Energie:
Touch
Corpul Material:
Plastic
Nume De Brand:
AOKELI
Forma:
Casca
Tip Baterie:
Cablu USB
Tensiune:
5V
Corpul Material:
Acril
culoare:
7 culori schimbare și 1 modul intermitent
accesoriu:
Cablu USB și subsol
Dimensiune produs:
223*158*87mm
Numele produsului:
Modelul 3D LED Lumina de noapte

Cele mai bune oferte din categorie