• Fresco
Haine DIY rochie Rochii de Cusut Model de tăiere desen Rochie de Femei de Cusut Model BLQ-45

Haine DIY rochie Rochii de Cusut Model de tăiere desen Rochie de Femei de Cusut Model BLQ-45

Buyers rating:
RON 7.80

Bunuri


Cumpara un model cusut, numai unul trebuie să plătească taxele poștale
《 Vinde haine de cusut model, nu vindem haine 》
Notă : inainte de a cumpara
1. Marfa de atribute : marca model cusut de îmbrăcăminte
2. Model cusut material : 45 de grame de hârtie suedeză(alb)
3. Ambalare : pungi de Plastic (fiecare dimensiune și fiecare stil individual)
4. Produse includ : A. model Cusut.B. Ambalare sac.C. Stilul grafic și tabel Dimensiune
5. Cumpara model cusut în funcție de dimensiunea。 Fiecare model cusut include : modelul de Tesatura, Captuseala model (dacă acest paragraf), adeziv garnitură de model, Net bord, model cusut inclusiv Cusătură.
6. Cum să utilizați : după primirea model, trebuie doar să urmați modelul de tăiere bucată exterior linia de tăiere, apoi, în funcție de direcția de material ochiuri și răspândirea pe pânză, și apoi în funcție de dimensiunea de butași model de tăiere material, după tăiere poate coase.
7. Cum de a alege dimensiunea, puteți în funcție de descrierea de dimensiunea corpului uman net limitându-dimensiuni mese și de îmbrăcăminte dimensiune forma dimensiune pentru a alege propriile lor nevoi și fotografiat, nu știu cum de a alege dimensiunea, puteți trimite propriul corp net bust, cum ar fi net net net circumferinta taliei si circumferinta soldurilor dimensiune circumferinta dimensiunea la proprietar, (net limitându-corpul uman dimensiunea trebuie să fie de valori, nu prea strans, nici prea slab), și i-a spus proprietarului nevoie pentru a proiecta, și apoi contactați proprietarul pentru a vă ajuta să alegeți dimensiunea.
8. Modelul se potrivi o mulțime : de cusut de o anumită bază, îmbrăcăminte DIY cusut entuziaști, îmbrăcăminte de personalizare negustor, haine de firma sau fabrica.
9. Modelul nu este adecvat pentru mulțimea : nu este cusut, nu a folosit niciodată ac și ață.
10. După-vânzare de servicii : A. modele de îmbrăcăminte pot fi copiate copilul, odată vândut, nu de rambursare nu se schimba, mintea vă rugăm să nu cumpere.
B. sunteți în procesul de utilizare, acolo nu inteleg de unde model, vă rugăm să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să
Răspunsul。
11. Vindem este cusut modele, nu de cusut tutorial cu imagini și video.
Rochii de Cusut Model : eșantion
Corpul uman net limitându-dimensiune de masurare : UMĂR Stand drept corpul, brațele naturale prolaps, cu un sistem flexibil de regulă close-montaj umăr de măsurarea distanței dintre noduri. BUSTUL Sta drept organism, flexibil regula dupa piept nivel ridicat de măsurare. TALIE Pe buric 2 cm, va flexibil regula montaj de măsurare. HIP
Apropie-ți picioarele stai drept, să treacă prin hip flexibil de înaltă regulă de măsurare a nivelului. NET DIMENSIUNEA CORPULUI :
ÎMBRĂCĂMINTE DIMENSIUNE SPEC. :

Proprietățile

culoare:
Marimea XS, Marimea 2XL, Marimea S, Marimea M, Marimea 3XL, Marimea 5XL, Marimea XL, Marimea 4XL, Marimea L
Dimensiune:
None
Gen:
Femei
Numărul De Model:
BLQ-45

Cele mai bune oferte din categorie