• Fresco
Geeetech 5pcs/lot Opto Optice Endstop Comutator pentru Imprimantă 3D, Mendel, , Rampe

Geeetech 5pcs/lot Opto Optice Endstop Comutator pentru Imprimantă 3D, Mendel, , Rampe

Buyers rating:
RON 7.98

Bunuri


Microcontroler ATmega328 P-PU cu arduino bootloader
Descriere :
Un ATmega328 în pachet DIP, pre-încărcate cu Optiboot Bootloader. Acest lucru vă va permite să utilizați codul personalizat încorporat proiect fără a fi nevoie să utilizați o placă de surf.Numele spune totul pe asta
Pentru a obține acest chip de lucru cu IDE, veți avea nevoie de o sursă externă de 16 MHz cristal sau rezonator, o alimentare de 5 V, și o conexiune serială.
Atmel ATMega328 8-Bit Procesor în 28 de pini DIP pachet. E ca și cum ATmega168, cu dublu flash spațiu. 32 K de program spațiu. 23 liniilor I/O, din care 6 sunt canale pentru 10-bit ADC. Se execută până la 20 MHz cu cristal extern. Pachetul poate fi programat în circuit. 1.8 V la 5 V tensiune de operare!
Despre Noi
Suntem o mare întreprindere de producție grupuri în China, vindem prin Alibaba, nu este singurul scop ,este de a promova mai bine produsele noastre, toate produsele companiei noastre sunt expediate direct de la fabrica noastră, vă rugăm să ne contactați , sperăm să se stabilească pe termen lung prietenos și reciprocă a relațiilor de cooperare între fiecare alte !
Detalii livrare
1. Standard de transport maritim transport este e Packet sau China Post Air Mail cu codul de urmărire pentru Statele Unite ale americii adresa, în general, livrare în termen de 7-20 busienss zile.
2. Pentru afara SUA adresa, standard de transport transportatorul este Hong Kong Post sau China Post Air Mail, în General, livrare în termen de 25-40 de zile lucrătoare, cu excepția alte țări.
3. Exprima de transport maritim, cum ar fi DHL, Fedex, UPS, TNT este de asemenea disponibil, dacă sunteți dispus să plătiți în plus.DHL este standardul nostru de transport maritim transport pentru transportul maritim Accelerate,vă rugăm să ne contactați dacă doriți un operator de transport diferit.
Termeni de vânzări
1. Taxe vamale sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului pentru toate listele.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal local. dacă aveți dubii.
2. Vă rugăm să confirmați că se pune un corect și complet, adresa de livrare aici.Sunteți responsabil pentru un cost suplimentar în cazul în care pachetul a fost returnat pentru că a greșit adresa.Dacă pachetele se întoarcă pentru că a greșit adresa,va trebui să suporte costuri suplimentare de transport.
Contactati-ne
1.Suntem mereu aici pentru tine,oferindu-friendly, cuprinzătoare de servicii pentru clienți la fiecare pas din drum. Vă rugăm să contactați cu vânzătorul, prin intermediul Comerțului Manager sau lăsați mesaj în cazul în care orice îndoieli și probleme.Ne exprimam speranta noastra element și servicii pentru clienți poate oferi cea MAI bună EXPERIENȚĂ de CUMPĂRARE de pe Aliexpress.
2.Credem că nimic nu se poate rezolva probleme, dar și de comunicare. Vă rugăm să contactați echipa noastră înainte de a părăsi orice non-feedback-uri pozitive dacă te simți nefericit aici ,noi suntem responsabili pentru comanda ta la final.

Proprietățile

Nume De Brand:
GEEETECH
Numărul De Model:
endstop comutator
Tip De Element:
comutatorul de limitare

Cele mai bune oferte din categorie

Portabil, sisteme de Filtrare a Apei pentru bicicleta
  • Fresco
opinión del cliente:

Portabil, sisteme de Filtrare a Apei pentru bicicleta

Testat și Certificat de către FDA și SGSConstrucții : Fizică proces de filtrare de L620 filtru de apa cu sticla de apă, substanțe chimice și iod liber.1 micron filtrare dimensiunea p

RON 49.90