• Fresco
garanție de calitate de 5 metri pe o mulțime de diferite culori disponibile la modă solubil în apă ghipura cablul de dantela tesatura J17612

garanție de calitate de 5 metri pe o mulțime de diferite culori disponibile la modă solubil în apă ghipura

Buyers rating:
RON 150.50

Bunuri


1386759040546367 garanție de calitate de 5 metri pe o mulțime de diferite culori disponibile la modă solubil în apă ghipura cablul de dantela tesatura J17612
Bine ati venit
Vă mulțumim pentru cumpărături pe magazinul nostru - sperăm să vă bucurați de achiziție!
Toate produsele noastre fotografii reale,de asigurare a calității. Cantitate minimă de comandă : cantitatea Minima pentru comanda este 5 YD. Dimensiune : 5 metri în lungime Ambalare : 5 metri/polybag,15 metri/pachet de Transport maritim de timp : Vom aranja transportul cu 3 până la 7 zile după ce am primit plata. DHL Express shipping, de obicei, durează în jur de 3 până la 7 zile.
NU putem controla posibilele întârzieri cauzate de servicii poștale sau neprevăzute de condițiile meteorologice.
Avem tot felul de africani dantela stoc disponibile acum,ne va da foarte ieftin preț și discount mai mult cu bună calitate,amabilitate pls trimite e-mail-ne sau contactati-ma pe Whats App Avem mai multe modele pentru referință,vă rugăm pls liber să ne contactați pentru mai multe modele.Contactati-ne azi și de a stabili de afaceri reciproc,vom ajunge înapoi la tine în termen de 24 de ore.
Cumpărător de Lectură : 1 : trebuie să-ți termini de plată în termen de 3 zile după ce oferta articol,că stocurile se schimba repede. 2 : Clientul ar trebui să confirme furnizarea de informații atunci când scopul,pentru că ne trimite mărfuri în funcție de detaliile pe care îl lași în aliexress.Dacă nu aveți nevoie de nici o schimbare,vă rugăm să aveți o notă de acolo. 3 : cumpărătorul au responsabilitatea de a permite impozitul și/sau taxa percepută de țările lor dacă este necesar.
Feedback-ul satisfactia clientului nostru este hounor,și este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit de produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne dea cinci satr activă și feedback-ul,vom face mai bine.Dacă aveți orice problemă,vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ,cuase nu se poate rezolva nimic,ar trebui să ne anunțați astfel încât să putem rezolva pana le satisface.
Cum De A Cumpăra
Cum Pentru Plată

Proprietățile

Tip De Produs:
Dantela
Lățime:
51inch
Numărul De Model:
VS-J17612
Caracteristică:
Solubil În Apă,Eco-Friendly
Decor:
Dantela
Technics:
Brodate
Nume De Brand:
- MI-NI
Tesatura Tip:
Ochiurilor de plasă
Material:
Net Pânză
Utilizarea:
Moda
Ambalare:
Locul de Origine:
Lățime:
Greutate:
Tesatura Tip:

Cele mai bune oferte din categorie