• Fresco
Fonetică Vis Compresorului Digital True Bypass Pedala de Efect pentru Chitara Electrica

Fonetică Vis Compresorului Digital True Bypass Pedala de Efect pentru Chitara Electrica

Buyers rating:
RON 187.00

Bunuri


începe
end
Stimate cumpărător, vă Mulțumim pentru cumpărături în nostru Bates magazin de Muzica, inainte de a cumpara, ne-ar da niște PROMISIUNE!
1 . După ce am trimis pachetul și asigurați-vă că nu obține pachete, va vom oferi toate rambursare. Chiar dacă livrare timeout, putem încă de rambursare cu contul paypal, astfel încât să puteți magazin de aici, fără griji despre a pierde bani.
2 . Dacă produsul aveți orice probleme , vă rugăm să ne scrieți e-mail sau lăsați-ne un mesaj înainte de a vă da un litigiu sau un feedback negativ, astfel încât să putem face cu ea cât mai curând posibil și mai eficient.
Vă rugăm să fiți siguri de cumpărături în nostru Bates magazin de Muzică și bucurați-vă!!!
Fonetică Vis Compresorului Digital True Bypass Pedala de Efect pentru Chitara Electrica Caracteristici Produs : Cinci butoane Digitale Compresor : TCA : viteza de a începe comprimarea și să răspundă la sunetul săltare rapid RAPORT : raport de Compresie PRAG : a Inițiat pragul de compresie REL : Compresie viteza de eliberare POSIBILITATE : de Urmărire intervalul dinamic de sunet și sunetul săltare cu precizie pentru a realiza o compresie cu ușurință Specificatii Produs : Electronic parametri : tensiune de Lucru : DC9 V Chip interior tensiune de alimentare : 1.8 V Cip outter tensiune : 3.3 V ADC SNR : 90 Db DAC SNR : 100 Db frecvența de Eșantionare : 44100 Hz Baterie : îmi pare Rău, compania nu permite. Caz material : aliaj de aluminiu dimensiuni Ambalare(mm) : 160x93x70 Greutate(g) : 328 Sfaturi : Acest compresor pedala este format din două compresii : unul, muzicale pedala de compresie; cealaltă, de înregistrare audio studio de compresie. Atunci când butonul REL ajunge la poziția maximă, este muzicale pedala de compresie; când alte poziții, este înregistrarea audio studio de compresie.Foarte caracteristici ale acestei pedala se află în LOOKAHEAD funcție, precum și built-in rapid săltare de urmărire și de compresie de răspuns funcion de ATT buton.
1. Banii dumneavoastră este plătit pentru a Aliexpress.com după ce primiți bunuri, Aliexpress.com va da bani în contul nostru .Și dacă suntem de acord să se întoarcă banii este Aliexpress da-l la tine. Deci, acest lucru este în SERVICIUL ESCROW.
2. Puteți face plata pentru comanda dvs. de Card de Credit, Bani Booker, Money Gram, Banca T/T, Western Union etc.
1.Nava de timp depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de alți factori cum ar fi vremea sau poziția de destinație.Dacă ați văzut pachetul a ajuns la locul, puteți verifica cu obiceiurile sau oficiul poștal local, astfel încât să puteți obține mărfurile în curând.
2.Timpul normal de livrare cu diferite express companiei.
EMS : timp Estimat de livrare 5-10 zile de lucru
China post air mail : timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru
e Packet : timp Estimat de livrare 5-10 zile de lucru,nava la NOI doar
: Serviciile de Finlanda : timp Estimat de livrare 10-30 zile de lucru, nava în Federația rusă și Belarus numai.
Ali Express Standard de transport : timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru
Hong Kong Post Air Mail : timp Estimat de livrare 15-45 zile de lucru
Orice alte exprimă doriți , puteți să ne contactați.
Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv pentru toată lumea cine a finaliza tranzacția și să ne lase feedback-ul pozitiv.
1.Dacă vă place produsele noastre , vă rugăm să ne dea de Cinci Stele și feedback-ul, și alții să se bucure de ea prea.
2. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi , dacă sunteți nemulțumit cu ea , vă rugăm să contactați-mă în primul rând în loc de a da un feedback negativ, și în acest fel putem face cu ea mult mai eficient.
3. Noi vă va oferi cinci începe feedback-ul pentru orice cumpărător prea.
4.Vă rugăm să mi e-mail prin MESAJELE MELE' sau "Intreaba Vanzatorul Întrebări" dacă aveți orice întrebare cu privire la lista noastră sau achiziție.
Suntem Bates Muzica, suntem profesioniști pe instrument muzical, și vom îmbunătăți produsele și serviciile noastre să fie mai bine. Tot ce ne dorim este să vă bucurați cu muzica si instrumentele noastre.
Dacă există orice întrebare, vă rugăm să contactați-ne online sau lăsați-ne un mesaj prin Contact Acum. Răspunsul nostru ar trebui să ajungă la tine în 12 ore.

Proprietățile

Tip:
Efecte
Numărul De Model:
compresorului digital

Cele mai bune oferte din categorie