• Fresco
Fierbinte Amplificator Clasa D ALIENTEK D8 Complet Digital Pur HiFi, Amplificatoare Stereo USB Optic Coaxial Audio de Putere Amplificador PCM2704

Fierbinte Amplificator Clasa D ALIENTEK D8 Complet Digital Pur HiFi, Amplificatoare Stereo USB Optic Coaxial

Buyers rating:
RON 199.98

Bunuri


Amplificator Clasa D ALIENTEK D8 Complet Digital Pur Hi Fi, Amplificatoare Stereo USB Optic Coaxial Audio de Putere Amplificador PCM2704
Notă : Această versiune este PCM2704
Interfață de intrare : USB Fibre Coaxial Analog RCA
Interfață de ieșire : Posturi de 6,5 mm ieșire pentru căști
Putere de ieșire : 80 W*[email protected]Ω 80 W*[email protected]Ω ieșire pentru Căști power : 130m [email protected]Ω
Rata de eșantionare : 44,1 Khz-192 Khz XMOS/USB/Fibre/Coaxial
44.1 Khz(PCM270 USB) 96 Khz(Analog RCA)
Column Width : 16bit-24bit
Gama de frecventa : 18 Hz-22 Kh
impedanta : 4Ω-8Ω
SNR : amplificator : 100d B Amplificator pentru Căști : 112d B Dynamic Range : amplificator : 100d B Amplificator pentru Căști : 112d B
THD+N : amplifier : 0.05% Amplificator pentru Căști : 0.003% Putere : 172 W(Max)
Dimensiune : 140*108*32mm
Greutate : 1.2 kg
Adaptor de alimentare : 28 V 4.3 O
Lista De Ambalare :
1.D8 Gazdă * 1
2. Adaptor de alimentare * 1
3.Cablu USB* 1
4. instrucțiuni * 1
5.control de la distanță
6. Certificat * 1
Contactați-ne :
* Dacă aveți orice cerere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul moment,ne va ajuta și pentru a rezolva problema în termen de 24 de ore.
* Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde cât mai curând posibil.
* Servicii de garanție sunt pentru înlocuiri numai,orice problemă, vă rugăm să ne e-mail frist,vom accepta sfătui & cerere.
Plata
1. Putem accepta T/T ,Escrow și Western Union și Money Order,cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne știe înainte, atunci când comanda.
2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
Transport
1. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.
2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)
Rambursare
1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție. Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide litigiu, se poate returna.
2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.
3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.
4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.
Feadback
1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Proprietățile

culoare:
Argintiu, Negru
Pachet:
Da
Numărul De Model:
D8 PCM2704
Nume De Brand:
ALIENTEK
Canale:
2 (2.0)
Putere Maximă Per Canal:
80W
Numele:
ALIENTEK D8
culoare:
Negru/Argintiu
amplificatoare:
ALIENTEK D8
amplificator stereo:
amplificator de clasa d
amplificator audio:
amplificator de putere
amplificator hifi:
amplificador
amplificator audio:
amplificador audio
amplificatoare hifi:
amplificator digital/portabil amplificator de voce
amplificador de potencia:
usb optic amplificator

Cele mai bune oferte din categorie

A1 fața clasei JRC5532DD * 2 preamplificator de bord
  • Fresco
opinión del cliente:

A1 fața clasei JRC5532DD * 2 preamplificator de bord

PCB dimensiune : 10.0 × 5,3 cm tehnologie de Procesare : KBmilitare de nivel bord de înaltă precizie de prelucrare CNC grosimea Plăcii și caietul de sarcini : 1.6 mm KB Kingboard Un gra

RON 25.98