• Fresco
DIYSECUR LCD Economice Ușa Rfid Cititor de Proximitate Acces Control Tastatura +10 ID Keyfobs de Brand NOU

DIYSECUR LCD Economice Ușa Rfid Cititor de Proximitate Acces Control Tastatura +10 ID Keyfobs de Brand NOU

Buyers rating:
RON 70.72

Bunuri


Economice Ușa Rfid Cititor De Proximitate Acces Control Tastatura
+10 ID Keyfobs de Brand NOU
Aici este o Ușă de Acces Control Tastatura, Cititor de Carduri RFID, care are un design Elegant, puteți să-l utilizați pentru a crește dvs. de acasă și de birou de securitate! este destul de ușor de folosit!
Built-in cititor RFID are port extern pentru un alt Wigand 26 cititor de a înregistra toate și în afară de tranzacții. Capacitate memorie : 2.000 de carduri de utilizator și 1 parole 32 perioade de timp/64 timp de seturi/16 grupuri de aplicație/8 tipuri de vacanțe/perioada de valabilitate a cardului/PIN al cartelei (6 numere) Accesul tranzacție record offline : 8.000 de înregistrări Nu este nevoie să se conecteze la computer. Numărul maxim de conectarea controlerului : 16 Principalele funcții I/O : electric-sistem de blocare, butonul de deschidere poate fi integrat cu harta electronică, setat în mod liber numele și funcția pentru usi Afișa numele, codul de card și numărul de serie de acces persoane în timp real.
S pecification :
Tensiune de lucru : DC : 8-25 V Curent de consum : Curent pentru a deschide E/M de blocare : de Tip Carte : carte de IDENTITATE Frecventa : 125 Khz Wiegand 26 Port : Două Releu de ieșire : Două distanta de Citire : 4-15 CM modul de Comunicare : Unul RS485 Dimensiune : L120mm × W88mm × H18mm Construi-în cuvântul de bază : 16 x16 națională clasa a doua de caractere de bază.
Notă : Dacă doriți să conectați acest produs la computer, trebuie să utilizați un plus de 485 converter ca următoarele spectacole :
Ce e în :

Proprietățile

Nume De Brand:
DIYSECUR
Numărul De Model:
BC200
is_customized:
Yes

Cele mai bune oferte din categorie