• Fresco
DIY Ace pentru HiFiMan he6 he500 Căști setul cu Cască căști Audio Adaptor Priza

DIY Ace pentru HiFiMan he6 he500 Căști setul cu Cască căști Audio Adaptor Priza

Buyers rating:
RON 800.00

Bunuri


Element Stare : Brand New withouit pachetul de vânzare cu amănuntul.
Acest preț este, după cum puteți vedea din imagine. (L+R)
Plata
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a astepta.
Transport
Vă rugăm să rețineți : Acest produs este livrat din china, tot din articol vor fi expediate în termen de 2 zile după ce plătești .
De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.
Orice întrebări vă rugăm să trimiteți e-mail la 24 de ore, serviciu de caseta de e-mail , vă Vom oferi un răspuns în termen de 48 de ore.
Dacă elementul este defect, vă rugăm să-mi spuneți cât mai curând posibil după primirea produselor. Elementul va fi returnat starea inițială, în scopul de a obține rambursarea și înlocuit (vă rugăm să întrebați-ne revenind adresa înainte de a o trimite înapoi.) Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport, atunci când de transport maritim de produse.
Termeni de vanzare
Feedback-ul este foarte important pentru noi, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice dispute, te rog da-mi o oportunitate de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Proprietățile

Nume De Brand:
lunashops
Tip De Element:
Saci
Dimensiune:
box
Numărul De Model:
Cutie
culoare:
Aur
Pachet:
No

Cele mai bune oferte din categorie