• Fresco
Digital rezistent la apa Rezervor de Ulei senzor temp TEMP termometru temperatura pentru motocicleta buggy dirt quad tractor ATV groapă de biciclete

Digital rezistent la apa Rezervor de Ulei senzor temp TEMP termometru temperatura pentru motocicleta buggy

Buyers rating:
RON 99.80

Bunuri


Runleader este mândru să prezinte noua RL-TM006 Digital Temp metru. Se poate lucra pe cele mai multe dispozitive sau mașini.Ea are un puternic Temp sistemului, precum și alte caracteristici unice de design.
Temp Sistem de Măsurare, Inclusiv : curent de măsurare de temperatura, MAX Temp și setarea de temperatură funcția de avertizare, temperatură unitate de afișare poate fi setat de utilizator, senzor de temperatură tip pot fi selectați de către utilizator, etc
Design unic, Inclusiv : ușor de instalat,datele stocate în mod automat, baterie internă și externă de alimentare mai durabil,rezistent la apa rata IP68, etc.
În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare. Ea are un brevet în China.
Contorul indică temperatura curentă a punctului de încercare. După conectare corecte, temperatura se va măsura în mod direct și rata de reîmprospătare este de 1 secunde.Temperatura erori de măsurare este de ±1% .
Acest contor de înregistrare MAX Temp care pot fi vizualizați și resetare prin apăsarea butonului de catre utilizator.Acest lucru ajuta utilizatorul cunoaște temperatura de punct de încercare de bine.
Cât de mare temperatura va deteriora lucruri bazate pe materialul acolo. Alt punct, limite diferite de temperatură.
Temperatura ridicată va face lucruri deteriorat. Cât de important este pentru a vă reaminti de temperatură înaltă ! Peste temperatura de alertă poate fi setat de către utilizatori.
Acest contor are 2 unități de temperatură în sistemul care poate fi setat de utilizator. Și, de asemenea, are 2 variante de senzor de temperatura.
Cel default este ONRC,alte care au nevoie de a cumpăra de către utilizator în plus, este PT100.

Proprietățile

Înălțime Element:
3.7cm
Nume De Brand:
runleader
Numele Modelului:
RL-TM006
Lățime Produs:
3.1cm
Caracteristici Speciale:
contor de ore
Extern De Certificare De Testare:
CE
Element De Lungime:
4.6cm
Tip De Material:
ABS
Articol Greutate:
65g

Cele mai bune oferte din categorie