• Fresco
digital ice cream taiyaki/mașină de înghețată taiyaki/taiyaki pan

digital ice cream taiyaki/mașină de înghețată taiyaki/taiyaki pan

Buyers rating:
RON 1590.00

Bunuri


masina de imagini :
mașină de parametri : Model : NP-784 Volts : 220 V/110 V 50 Hz Putere : 3,2 KW Dimensiuni : 32 0*600*210mm pește dimensiune : 150*60 mm Material : otel inoxidabil (#201) N/W : 21 Kg informații mașină : Permite creativitatea gratuit jocul și surprinde-ți clienții spirit poftă de mâncare delicioase tort pop. Ca un desert într-un mod dulce, minunat umplut cu ciocolata sau cu fructe și smântână. La festivități, într-un restaurant, ca un aperitiv sau pur și simplu cu un vin. Temperatura maximă de setare : 572 F grade / 300 C
Despre mașina noastră vom folosi oțel inoxidabil 304 ca corpul mașinii altă fabrică de utilizare fontă sau din oțel inoxidabil 430.
Dacă aparatul materialul este din fontă și din oțel inoxidabil 430 va fi ușor de a obține ruginit, atunci masina poate nu merge si arata urat.
Și mașina noastră de coacere este din Aluminiu si au 3 strat non - stick care aparatul va non-stick atunci când gătești.
Alte fabrică placa suport este din fonta sau Aluminiu doar 1 strat non - stick.
Ca o fabrica putem ști mai fabrica doar 1 strat non-stick pe masina dar fabrica noastră va fi 3.
Dacă strat Non-stick este mai puțin atunci când timpul de preparare este mult stratul va fi vărsare, atunci când stratul de vărsare apoi gătit mâncare va arata urat.
Notă : Dacă doriți să utilizați ocean shipping moduri vă rugăm să ne contactați.Dacă doriți să modificați parametrul a mașinii vă rugăm să ne contactați.
Garanție :
Garanția aparatului este de 1 an de cand masina este trimis.
Remarca :
1.Acesta va fi inspectate de personalul nostru profesionist tehnician înainte de a trimite de la depozitul nostru. Am 100% asigura buna va de bună calitate și verificați cu atenție înainte de a trimite pentru tine,vă rugăm să fiți siguri pentru tine .
2.Despre transport maritim de timp : Vom aranja transport maritim pentru tine imediat,dar dacă ajunge la vacanțe,weekend-uri,și alte întârziere timpul de livrare.Sper că vom putea comunica unii cu ceilalți și ne poate prelungi timpul de livrare pentru tine.
3.Despre metoda de transport maritim : Vom alege să potrivita metoda de transport maritim în conformitate cu bunuri de greutate și dimensiune.Dacă bunurile greutate peste 90 kg am recomanda pentru a alege ocean shipping mod de a salva de cost.Putem, de asemenea, respect alegerea ta învecina metoda de transport maritim.
4.Transport :
De obicei, vom folosi DHL/ Fedex/ UPS, care va dura aproximativ 5-7 zile pentru cele mai multe țări. Brazilia, Ucraina și Rusia clienții sunt sugerate pentru a alege EMS ca mod de transport maritim, acesta va costa 1 lună mai mult sau mai puțin, chiar dacă alegeți acest lucru. Plata impozitului este obligația de cumpărători internaționale, cumpărătorul ar trebui să consulte obiceiurile locale cât de mult impozit va fi. Ceea ce putem face este de a pune o valoare mai mica pe factura.
Fabrica noastra :
Fabrica de atelier :
După vânzare și garanție și retur :
1. în cazul în care clienții pot aduce înapoi și trimite-ne-a rupt părți care a folosit mai puțin de un an. Facem schimb de piese noi și trimite la cumpărători.
2. ori de câte ori îndrumarea nevoie de ajutor ,Vom îndeplini puterea de a face și a corespuns lucrări de instruire sunt disponibile în fabrică .
3.odată ce ați întâlnit probleme ,mai bine spus, a răspuns vânzări cu dovezi ..Ne sfatuim cu poze care pot susține cu tărie. Ne putem pregăti piese de schimb în următoarea ordine repetat. Dacă este nevoie urgent, curier, cost suportat de cumpărător.
4. Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.
În cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne informați în termen de 3 zile de la primirea și trimite până fugit fotografii.
5. Produsele returnate după 7 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.
6.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.
Feedback-ul :
1.Vă rugăm să ne dea feedback pozitiv de cinci stele.
2.Dacă există unele probleme cu privire la mărfurile vă rugăm să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.
Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să căzut liber să mă contactați :

Proprietățile

Numărul De Model:
NP-784
Plăci Interschimbabile:
Waffle Maker,Filtru De Cookie
certificare:
CE
Caracteristică:
Termostat Reglabil,Non-Stick De Suprafață De Gătit,Built-In Cablu Wrap
Putere (W):
3200w
pret:
direct pret de fabrica
Pachet:
standard pachet de lemn
Dimensiunea mașină:
320*600*210mm
putere:
3200w
Garanție:
1 an
Locul Original:
Guangzhou

Cele mai bune oferte din categorie