• Fresco
De vânzare la cald Miniwell 720 filtru de duș, elimina clorul, THM cu carbon mass-media

De vânzare la cald Miniwell 720 filtru de duș, elimina clorul, THM cu carbon mass-media

Buyers rating:
RON 110.00

Bunuri


Triplu Sistem de Filtrare combinație Unică de PP bumbac, fibra de carbon si nano deoxidization material creează un electro-o reacție chimică. În această reacție, clor liber este schimbat într-benigne, solubil în apă, clorură, care este apoi transportat prin inofensiv alimentare cu apă. În mod similar, unele metale grele dăunătoare, cum ar fi cupru, plumb, mercur și altele, de a reacționa la placa pe mediu de suprafață, fiind astfel eliminat în mod eficient de aprovizionare cu apă.
Cinci funcții de Miniwell L720 filtru de Duș Revoluționar CND procesul de mass-media, elimina peste 99% din reziduuri de clor Stabil îndepărtarea de performanță cu 50% durata de viață mai lungă decât alte concursuri Ușor de instalare și înlocuire Inteligent indică atunci când pentru a înlocui cartușul filtrului Menține mare de curgere a apei în timp ce menține excelente de filtrare performanta
Fiecare detaliu arată nostru să depună eforturi pentru cea mai bună calitate Integral formând tratament : în Comparație cu materiale simple piling sus, tehnologia noastră avansată upgrade-uri de performanță de mass-media de filtrare foarte mult, și crește absorbția zona de 6 ori decât înainte. Între timp, ajută pentru a evita scurgerile de apă. Inteligent sistem de indicatori : Ajutor pentru a vă reaminti atunci când pentru a înlocui filtrul cartridg Plin de fuziune, unire tehnica : Mai multe de securitate fără adeziv Eco-friendly tehnica : -Un timp de formare tehnica pentru porțelan, aspectul, eco-friendly și non placat.

Proprietățile

Nume De Brand:
miniwell
Numărul De Model:
L720-8
Caracteristică:
Eco-Friendly
Tip:
Două piese
Material:
ABS

Cele mai bune oferte din categorie