• Fresco
Curent scăzut Cu 1,8 2,4 Nm/340oz.în Nema 23 De Motor pas cu pas CNC Router Robot

Curent scăzut Cu 1,8 2,4 Nm/340oz.în Nema 23 De Motor pas cu pas CNC Router Robot

Buyers rating:
RON 71.04

Bunuri


Acest bipolară Nema 23 de motor pas cu pas cu 1,8°unghi de pas (200 de pași/rotație). Fiecare fază atrage 1.8-O, pentru a permite un cuplu de 2,4 Nm(340oz.in). Caietul de sarcini
Numarul Parte 23 HS41-1804 S Unghi de Pas De 1,8° Cuplu 2.4 Nm(340oz.în) Cuplu maxim 1.92 Nm(272oz.in) Curent Nominal/faza 1.8-O Fază de Rezistență 2.75 ohmi Tensiune de 4.95 V Inductanță 17m H±20%(1 KHz) Greutate 1,5 kg
Desen De Sârmă Conexiune
De Ce Stepper Online ?
Peste 10.000 De Produse In Stoc :
Veteran noastră ingineri selectat sute de modele tipice din registrele de vânzări, și ne-am aprovizionat în depozitul nostru. Mai mult de 10.000 de produse sunt gata pentru a navei și am promisiunea de livrare a mărfurilor în 24 de Ore!
Preturi Mici Direct De La Fabrica De Furnizori :
Ca o China pe bază de distribuitor, Stepper Online a dezvoltat legături de lungă durată cu mai mult de 50 de fabrici. Am achiziționarea de produse cu cantitate mare la mai mic cost posibil. Chiar și prețurile noastre sunt mai mici decât prețul pe care îl obține de la producător direct.
Livrare Rapida De Pe Glob :
În 2015, ne-am construit patru depozite care se află în SUA, marea BRITANIE, Germania și Australia. Parteneriatul cu autoritățile locale furnizori de servicii logistice, putem livra mai repede și de a primi bunuri de retur mai ușor.
De Înaltă Calitate, Cu Standarde Globale :
Coopereze cu Top 3 producători de renume pentru a vă asigura că produsele sunt realizate cu înaltă calitate, și in-house QC dep., asigurarea fiecare element achiziționat îndeplinește standardele globale de calitate.
Client Service Si Suport Tehnic :
Veți intra în contact cu Stepper Online prin Telefon, e-Mail și, de asemenea, online, Live Chat, inginerul nostru sunt gata să vă servească!
Personalizare Flexibilă :
În cantități mici, și produse personalizate sunt disponibile, vom livrare mostre termen incredibil de scurt timp.
Feedback-Ul Și De Contact
Ne străduim să menținem cele mai înalte standarde de excelență pentru experienta de shopping și de 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Ne exprimam solicita să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să ne putem în mod satisfăcător rezolva grijile tale. Pentru orice întrebări legate de produs, de preț, de livrare sau de starea comenzii, vă rugăm să ne contactați prin utilizarea de mesaje sau chat online instrument.
Garanție Și Rambursare
Toate produsele comercializate sunt de brand nou și de GARANȚIE de 1 AN după vânzare. Dacă primiți un element greșit sau defect vă rugăm să ne e-mail în termen de 7 zile de la data la care ați primit produsul. Mai târziu de 15 zile elementul nu poate fi acceptat pentru a reveni. Dacă bunurile sunt defecte, va vom trimite piese de schimb sau de restituire după primirea dovezii de defecte fotografii de elementele pe care le-a primit. Transport maritim și de manipulare nu sunt rambursabile. Din cauza obiceiului restricții, vă rugăm să contactați Stepperonline serviciul Clienți înainte de a returna bunurile.
Despre Stepper Online
În 2005, Stepper Online fondat ca un angrosist pentru motoare pas cu pas, motor pas cu pas de drivere, surse de alimentare și cnc router kituri. În 2008, Stepper Online veniturile anuale ajunge la 3 milioane de euro. În 2013, Stepper Online a fost achiziționată de către MDC Coporation (lider în Controlul Mișcării industrie) în mod oficial. În 2015, Stepper Online au construit patru depozite care se află în SUA, marea BRITANIE, Germania și Australia. Parteneriatul cu autoritățile locale furnizori de servicii logistice, putem livra mai repede și de a primi bunuri de retur mai ușor.
"Scopul nostru este de a crea cel mai bun loc pentru a oferi de înaltă calitate pas cu pas produsele cu cel mai mic preț !"
Stepper Online

Proprietățile

Nume De Brand:
STEPPERONLINE
certificare:
ISO,CE,ROHS,CCC
Pas Unghi(grade):
1.8 grade.
Cuplu:
2.4 Nm(340oz.în)
Faza:
2
Numărul De Model:
23HS41-1804S
Actual / Faza:
1.8 a
Tip:
Hibrid

Cele mai bune oferte din categorie