• Fresco
Creative Tomate Ceai De Companie Decolorarea Ornamente Rafinate Produse Curmal Japonez Curmal Japonez Ceai Cu Farfurie Ceai Antena Accesorii

Creative Tomate Ceai De Companie Decolorarea Ornamente Rafinate Produse Curmal Japonez Curmal Japonez Ceai

Buyers rating:
RON 25.60

Bunuri


Dimensiuni mici : Înălțime de 4,8 cm Diameter5.5cm
Dimensiune mare : Inaltime 6.5 cm Diameter7.3cm
Bine ati venit la magazinul nostru, vă Rugăm să ne CONTACTAȚI pentru o ofertă personalizată, dacă doriți să faceți o comandă MARE. En-gros este binevenit.
Client service
1. Te rog, iartă-ne nu poate ține o recepție de 24 de ore de servicii on-line din cauza decalajului de timp, dacă aveți orice întrebări, pentru anchetă, dimensiunea produsului, culoare, livrare de urmărire etc. vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vă vom răspunde în 24 de ore.
2. Dacă aveți probleme de calitate a mărfurilor, vă rugăm să ne contactați cât mai repede. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, înainte de a ne-a dat această oportunitate.
3. Satisfacția clientului este principala noastră preocupare, sprijinul dumneavoastră este cea mai mare încurajare nostru.
Transport
1. Toate comenzile vor fi livrate în termen de cel promis de timp de procesare.(În mod normal, în termen de 3 zile)
2. Putem schimba logistica mod gratuit de transport maritim de mărfuri pe unele circumstanțe speciale, dar poate asigura la fel sau chiar mai repede express. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți cereri speciale.
3. Pentru a ajuta cumpărătorii de a reduce sau de a evita taxe vamale, vom scrie "Cadou" sau "Proba" la NE$ 10-50 per bucată preț valoare de pe factura. Dacă aveți orice sugestie, vă rugăm să lăsați o notă în scopul de
4. Taxe vamale ar trebui să fie plătite de către cumpărător, Vânzătorul poate nu suporta orice Taxe Vamale.
5. Zonă de la distanță : De zonă de la Distanță, DHL/FEDEX/UPS va taxa suplimentar "Zonă de la Distanță, Taxă", vă rugăm să-l înțeleagă.
6. Timp de livrare : SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este prevăzută de transport și exclude sfârșit de săptămână și de sărbători, Tranzit ori poate varia în special în timpul sezonului de vacanta.
7. Contactați-ne dacă costul de transport maritim arată foarte scumpe. vom oferi mai multa siguranta si mai mic pret de transport pentru a ajunge tine.
Returnare Și Rambursare
1. Puteți returna bunurile în 7 zile de la primirea în caz de culoare greșeală, dimensiunea problemei, chiar nu-ți place, dar vă rugăm să asigurați-vă că produsul nu a fost folosit, tag-ul, nu eliminate, și în starea inițială, taxa de transport este de a fi acoperite de către cumpărător.
2. Rambursarea va fi accepta & release când produsul returnat este bine primit.
3. În caz de produs au nesuportat defecte, inclusiv murdar loc, deteriorarea, vă rugăm să luați fotografie de ea pentru variație, care ne va returna în mod corespunzător.
Memento :
1. Vă rugăm să NU utilizați cuțit ascuțit pentru a deschide coletul atunci când ai primit în a evita deteriorarea produsului.
2. Puteți în primul rând, utilizați degetul pentru a face o gaură pe de transport maritim sac, și apoi rupe punga.
3. Vă rugăm să ia câteva secunde să ne lăsați un feedback pozitiv dacă vă place produsul.

Proprietățile

Nume De Brand:
MQbereda
Material:
Lut Violet

Cele mai bune oferte din categorie