• Fresco
Creative Portelan Cat Detergent De Vase Decorative Din Ceramica De Baie Acasă Barca Săpun Organizator Necesitate De Zi Cu Zi Cadou Accesorii Ambarcațiuni

Creative Portelan Cat Detergent De Vase Decorative Din Ceramica De Baie Acasă Barca Săpun Organizator Necesitate

Buyers rating:
RON 98.00

Bunuri


1. Descriere : Creative Portelan Cat detergent de Vase Decorative din Ceramica de Baie Acasă Barca Săpun Organizator Necesitate Cadou și Ambarcațiunile de Accesorii .
2. Materiale : lut Ceramică.
3. Culoare : Multicolor .
4. Dimensiuni(cm) : 10(Inaltime)*13(Latime)*20(Lungime) .
5. NW : Aproximativ 0.8 kg.
6. Măiestrie : Manual, sculptate, pictate, transmutarea geamuri și cuptor concediat.
7. Cerere : Decor, colectie de arta, apreciere, cadou, zi de naștere, suveniruri și festivalul de sărbători etc.
8. Locul de Origine : China.
Imagini Care Arată :
Pentru mai multe organizator consumabile, vă rog !
Despre ambalare :
Înconjurat de polistiren și punga cu bule în interiorul cutie de carton, care este învelit cu bandă adezivă.
Despre transport :
Dacă aveți orice întrebări și/sau a cererilor de transport și/sau de transport maritim șablon, vă rugăm să contactați-ne fără nici ezita.
Despre înlocuire sau returnare de produs :
Vă rugăm să verificați elementul cât mai curând posibil după primirea pachetului. Dacă elementul este rupt, vă rugăm să ne anunțați și trimite imaginea în termen de 48 de ore( din moment ce ai semnat pe receptor copie a exprima). Vom înlocui pentru tine, fără a ezita. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați cu noi.
Drept de returnare a produsului. După cum știm, există imagistica diferență în diferite monitoare, astfel încât culoarea de element poate abate un pic. Și, de asemenea, lumina se abate atunci când se iau poze poate se abate de culoarea elementului. Astfel, avem de a refuza să accepte întoarcerea elementului dacă rerurning motiv este ca cele două condiții menționate mai sus sau cu unul dintre ei.
P. S. : Revenind motiv pentru care nu ne accepta include, de asemenea, că elementul este diferit de așteptările imagine în mintea ta înainte de a primi produsul.
Note : Aspecte care nu sunt menționate mai sus vor fi soluționate pe cale amiabilă, prin prietenos negociere! Indiferent ce întrebări sau dificultăți ai întâlnit pre de vânzare, în vânzării sau după vânzare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Principiul nostru de afaceri este prezentă o placuta experienta de shopping.
După cum știm că nu există nimic perfect în lume. Acest mestesug nu este perfect, există, poate, câteva pete și pete de culoare neuniformă de raspandire, dar aceasta este doar glamour de artizanat lucrate manual și fiecare ambarcațiuni manual este unic în lume. Dar eu sunt sigur că va fi perfect pentru tine în aprecierea ochii!

Proprietățile

Numărul de Celule:
1-5 Celule
Material:
Ceramica
Nume De Brand:
ZHENGHAN
Culoare:
Multicolor
Dimensiune:
About 20cm*13cm*10cm
N. w.:
Aproximativ 0.8 kg
Măiestrie:
Lucrate manual, Sculptate, Pictate, Transmutarea Geamuri și Cuptor Concediat
Funcția:
Decor, Colectie de Arta, Suveniruri și Cadouri etc.
Locul De Aplicare:
Acasă, la Birou, Cafenea, Pub, Hotel, Magazin de Fereastră și Restaurant etc.
Cerere Poziția:
Masă
personalizate:
Da

Cele mai bune oferte din categorie