• Fresco
Creative Douăsprezece Semne Ale Zodiacului Chinez Ox Vin Din Lemn Roșu Roșu Vin, Raft Sticle, Trei Titularul

Creative Douăsprezece Semne Ale Zodiacului Chinez Ox Vin Din Lemn Roșu Roșu Vin, Raft Sticle, Trei Titularul

Buyers rating:
RON 178.00

Bunuri

Creative Douăsprezece Semne Ale Zodiacului Chinez Ox Vin Din Lemn Roșu Roșu Vin, Raft Sticle, Trei Titularul
Descriere :
Mateial : Lemn
Culoare : Ca imagine
Capacitate : Titularul Trei Sticle si Sase Pahare
Caracteristici : de înaltă calitate din lemn, anti-coroziune și țineți sticla de vin, fără a cădea Un produs excelent pentru a organiza și afișa prețuite vinuri de la prieteni. Poate fi utilizat pe scară largă la domiciliu, restaurant, bar, nunta, banchet, petrecere etc.
Notă : din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc! Am doar nava a confirmat pentru adrese, adresa dvs. de ordine trebuie să se potrivească de transport maritim adresa ta;dacă vă schimbați adresa,pls spune-ne o dată comanda.Multumesc pentru suport. Rus oaspeții trebuie să standardizeze informații adresa,pls adăuga numele dvs. complet, care este inclus numele meu,nume de familie.,numele tatălui. Multumesc pentru suport.
Despre transport : transport Rapid metodă va fi ales pentru tine în funcție de comenzi. Vă rugăm să confirmați adresa este corectă, atunci când comanda. Pentru clienții ruși, vă rugăm să vă rugăm amintiți-vă pentru a scrie numele tău complet.
Avantaj pentru en-gros : cele Mai multe dintre elementele care se arată pe linie au în stoc pentru a asigura rapid de transport maritim. De bună calitate și preț competitiv. Picătură de transport maritim este disponibil. Va alege rapid de transport maritim pentru pentru ca avem foarte profesionist transport a expeditorilor, pentru a face bunuri ajunge rapid și în condiții de siguranță. Verificați fiecare detaliu înainte de expediere. Rapid înainte și după-vânzare de răspuns pentru orice întrebări.
Avantaje pentru producția de masă : Proces ,pentru mici sunt acceptabile. De înaltă calitate și preț bun. Control Strict de calitate în timpul procesului de producție. Mașină avansate de producție. Frumos manopera la fiecare pas. Excelenta echipa de proiectare poate satisface ordinele de OEM. Confirma cu tine pentru fiecare detaliu înainte de producție. Trimite imagini în timpul producției, pentru a arăta fiecare mișcare. Rapid înainte și după-vânzare de răspuns pentru orice întrebări. Va aranja transport maritim pentru tine, dacă e nevoie
Despre Feedback : vă Rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu noastre de calitate și servicii. Gratuit cadou va fi trimis pentru următoarea comandă ca o întoarcere, dar vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a păstra cât mai postat.

Proprietățile

Tip:
Găleți, Coolere & Titularii
Găleți, Coolere & Titularii De Tip:
Vin Titularii
certificare:
CE / UE
Material:
Lemn
Numărul De Model:
RWH052
Nume De Brand:
ZZAZMY
Caracteristică:
Eco-Friendly
titular:
3 sticla
Dimensiune:
33*27*28cm

Cele mai bune oferte din categorie