• Fresco
Control de la distanță Pentru Eiki LC-XA20 CXTD LC-SB22 LC-XB23 LC-XB23C LC-WB100 LC-XB100 LX-XB100A LC-XB200 LC-XB200A Proiector 3LCD

Control de la distanță Pentru Eiki LC-XA20 CXTD LC-SB22 LC-XB23 LC-XB23C LC-WB100 LC-XB100 LX-XB100A LC-XB200

Buyers rating:
RON 29.92

Bunuri

Descriere 1.Un brand Folosit de control de la distanță compatibil,Ca Nou.
2.detaliu de ambalare : pachet standard cu cutie mică pentru fiecare piesă.
3.cantitatea de discount este disponibil.
4.utilizați baterii AA,bateriile nu sunt incluse
5.Dacă modelul de care aveți nevoie nu este pe lista,pls mesaj pentru noi,avem mai mult de 1000 de telecomenzi diferite in stoc.
Transport
1.Elementul va fi din china la nivel mondial.
2.Principal mod de transport maritim este DHL,EMS și Singapore post.Veți obține articolul dvs. in aproximativ 3-5 zile lucratoare prin DHL; Sau va ajunge în aproximativ 5-7 de afaceri de zile de către EMS,de 17 22business zile prin Singapore Post.
3.Numărul de urmărire va fi dat pe internet, în termen de 2 zile lucrătoare, astfel încât cumpărătorul poate urmări on-line articol, cumpărătorii sunt responsabil pentru tarifele vamale.
4.Ne-ar dori să-livrare elementul prin alte mijloace,dar cumpărătorul ar trebui să responsabile pentru plus taxele de transport maritim.
5.Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe, TVA, taxe Vamale și Taxe de admitere (dacă este cazul). Noi ne ocupăm DOAR de transport maritim.
Se întoarce și schimburi
1.Produsul nostru a fost atent inspectate de către noi. Deci, suntem încântați să oferim cumpărătorilor noștri Garanție de Satisfacție sau Banii Inapoi.
2.Acest articol este furnizat de 90 de zile de garanție de achiziție, cu excepția omului paguba și daunele cauzate de defectarea sau funcționarea necorespunzătoare a proiectorului.
3.Cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxele de transport și manipulare pentru schimb.
Contactati-ne
1.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să contactați-ne online sau lăsați-ne un mesaj.
2.Noi en-gros de TELEVIZIUNE original Lampi /becuri/modle,TELEVIZOR compatibil lampi/becuri/modle, proiector telecomenzi...

Proprietățile

Pachet:
Da
Utilizarea:
Proiectoare
Nume De Brand:
UNICELAI
Frecvența:
433 MHz
Comunicare Wireless:
IR

Cele mai bune oferte din categorie