• Fresco
Chineză Cucurbit Flaut Hulusi Rășină Tărtăcuță Flauta Hulusi C/ Bb Cheie De Imitație Redwood Calabash Flaut Hulusi Instrument Popular

Chineză Cucurbit Flaut Hulusi Rășină Tărtăcuță Flauta Hulusi C/ Bb Cheie De Imitație Redwood Calabash Flaut

Buyers rating:
RON 70.00

Bunuri


Chineză Cucurbit Flaut Hulusi Rășină Tărtăcuță Flauta Hulusi C/ Bb Cheie De Imitație Redwood Calabash Flaut Hulusi Instrument Popular
Cucurbit flaut, numele Chinezesc "Hulusi", este un fel de instrumente muzicale naționale în provincia Yunnan, China. Din cauza naturii sale unice si frumoase pe timbrul, aspectul clasic, moale și sunet elegant, ușor de învățat, este iubit de o serie de iubitorii de muzică.
Cucurbit flaut aparține unui tip de țeava de trestie instrument muzical, este alcatuita dintr-o tărtăcuță și două (sau trei) din tuburi de bambus, partea superioară a vasului este arunce în gură, trei tuburi de bambus legate cu dovleac este un sunet de tub, printre acestea, cea mai lungă și mai groasă cel din mijloc este principala sunet de tub, există șase sex cu degetul orificiile de pe partea din față, o altă gaură (cea de-a șaptea sex cu degetul gaura) pe partea de sunet principal tub. Există, de asemenea, o gaură de sunet și două panglici găuri pe jos de partea din spate.
Vice-tub sunet instalat cu stuf, fără atingere cu degetul gaura, prin urmare, vice-tub introdus în partea stângă sau dreaptă a principalelor tub, în joacă, scoate dopul în jos de vice-tub, vice-tub va face un sunet cu tubul principal împreună , dar vice-tub poate face doar un singur ton. Atunci când joacă, dacă principale tub și vice-tub deschis împreună, 3 tuburi face un sunet împreună, dar melodia este numai din principalele tub, vice-tub face numai armonie efect cu un singur ton, care va face sunetul dim frumusete.
Hulusi adesea folosit pentru a juca cântece populare, cele mai potrivite pentru redarea de muzică sau de dans cu muzica buna melodie, în general, de lungă tonuri este mai mult, combinația tonul este bogat, muzica mai frumos și armonie, poate exprima mai bine gândurile și sentimentele de jucători.
Tastele de a alege : C SAU Bb chei, sunetul C va fi un pic mai mare decat b B ton. Sunet de Bb este mult mai jos și mai adânc. Oamenii cu mici de mână pot alege C-cheie, oameni cu mare mână pot alege Bb cheie. Cele două chei potrivite pentru incepatori, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne spune ce tasta pe care doriți să cumpere, atunci când face comanda, în caz contrar, ne va asigura livrarea de aleatoare, vă mulțumim pentru înțelegere!
La Hulusi va fi de ambalare cu un caz din piele și un nod Chineză.
De remarcat :
1. Hulusi este produs din bambus natural și tărtăcuță, deci nu poate fi o diferență cu fiecare alte dimensiuni.
2. Gravate modele pot fi diferite cu ea prezentată în imagini. Modelul va fi selectat aleator.
Există 3 tipuri de modele de a alege :
1, Albastru și alb portelan stil Hulusi.
2, Imitație greenstone.
3, Imitație de lemn.
Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne spune ce stil vrei sa cumperi, sau puteți merge la pagina de magazin pentru a comanda oricare alt stil, prețul este același. Acest lucru este prezentat ca imitație redwood hulusi.
Garanție De Calitate :
Avem echipa de profesionisti QC pentru a asigura produse de înaltă calitate și corectă de ambalare în fiecare transport.Suntem siguri că instrumentele noastre muzicale au exacte ton, sunet atractiv, buna performanta si aspectul grațios. Fiecare produs va fi verificat și testat înainte de expediere, asa ca noi va oferim produse de bună calitate, dar scăzut în preț, cred că veți obține un mulțumiți de produs de la noi.
Vamale de Eliberare(mai Puțin sau nu Taxe Vamale Pentru Bunurile Dumneavoastră!)
Ne va livra elementul și raport de valoarea bunurilor de 5 la 10.Poate fi necesar să plătească taxe vamale.Dar vamal va deschide pachetul și reevalua produse uneori,Avem suficientă experiență pentru a vă ajuta să obțineți produsul prin condiții de siguranță.
Se întoarce :
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Feedback-ul :
Apreciem foarte mult părerea și sugestiile dumneavoastră în calitate de cumpărător,vom face noastre cele mai bune pentru a primi cel mai pozitiv feedback-ul disponibil.dacă nu vă place produsele noastre pentru orice motiv,vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți feedback-ul dvs.,vom aprecia mult!Vă rugăm să contactați-mă direct înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ!
Chineză Cucurbit Flaut Hulusi Rășină Tărtăcuță Flauta Hulusi C/ Bb Cheie De Imitație Redwood Calabash Flaut Hulusi Instrument Popular

Proprietățile

culoare:
Tasta C, bB cheie
Nume De Brand:
SevenAngel
Gaura De Design:
DESCHIDE
E Mecanismul:
No
Numărul De Model:
0004 Hulusi
Numărul de Găuri:
7 Găuri Sex Cu Degetul
Corpul Material:
Rășină
Material-cheie:
no
Ton:
C/ Bb
Material Suprafata:
Bachelită/Rășină
Dimensiune:
41-46cm
Trestii material:
Cupru
Detasabila:
Da
Locul de producție:
Provincia Yunnan, China

Cele mai bune oferte din categorie