• Fresco
cel mai bun baterie Dimensiune 503759 3.7 V, 1300mah Baterie Litiu-polimer cu Bord de Protecție Pentru GPS Bluetooth Produse Digitale Fre

cel mai bun baterie Dimensiune 503759 3.7 V, 1300mah Baterie Litiu-polimer cu Bord de Protecție Pentru

Buyers rating:
RON 12.66

Bunuri

Dacă bateria nu este modelul , sau nu văd , este simplu, cu o riglă pentru a măsura lungimea, lățimea , înălțimea , și apoi de la masă, în conformitate cu metoda de mai sus pentru a găsi capacitate similară dimensiunea nu ar trebui să fie considerat capabil însoțit în excursie.
2 , veți vedea după deschiderea bateriei dacă bateria este de argint , apoi bateria litiu-polimer , afara este din plastic de film de ambalare , dacă alte culori sunt din oțel sau aluminiu, litiu , pielea este din plastic PVC pune , mai mult albastru , dar, de asemenea, negre. Destul de mici , nu super , pentru că o dată mare, nu s-a instalat, de transport de marfă ar putea fi verificate mai scump decât bateria în sine .5 -inch ecran MP4 acumulator-capacitate de 1800m Ah.
2 , nu se poate porni , sau de putere : baterie internă scurt-circuit sau o calitate slabă a părului și arunce în aer sau rezistență devine mai mare , bateria nu reușește .
4 , nu se poate juca : acumulator circuit de protecție inelul sau inelele , baterie eșec . Dacă încă cu mai puțin , puteți utiliza un model similar , care este similar cu un punct mic , de exemplu, sunt 552 030 , nu în masă , disponibile 052,030 , dar înălțimea ( grosimea ) mici de 0,5 , cu o bucată de hârtie groasă de 0,5 bucată pus încărcat în mașină pentru a preveni tremura, ca masina are un spațiu , întrucât un punct similar poate fi găsit mari .
3 , redare mai rău : baterie rezistența internă crește , tensiunea de ieșire este prea scăzut .2 V) funcția se bazează în întregime pe baterie linie de protecție , ușor de deteriorat .
A șasea, înlocuiți bateria
Linia roșie este pozitivă a bateriei. Un alt punct este că aparatul nu este folosit pentru un număr mic de baterie cu litiu , tensiunea nu este de 3.
Doi , MP3 litiu Durata
Timp de joc și capacitatea bateriei și de mărimea mașinii 's consumul de energie , mai mari, mai generale, ecran consumul de energie , bateria este, de asemenea, mai mare .
În al cincilea rând, cum să cumpere cele necesare baterie?
Demontați prima mașină pentru a vedea bateria ( va demonta propria lor auto - demolare , reparații tehnicieni nu va găsi un split ) , cele mai multe baterii sunt marcate cu model , de fapt, este tip baterie mare ( gros ) , lățime, lungime , există modele în tabelul Nostru de mai jos pentru modelul , dacă nu , puteți contacta restaurant pentru a merge cu .2 V
Dimensiuni : Lățime Grosime 5 MM 37 MM lungime 59 MM
Una , MP3 viață a bateriei de litiu
Cum ar fi litiu, baterii și telefoane mobile , MP3 built-in baterie cu litiu de viață este, în general, adânc de încărcare descărcare de gestiune profundă este de aproximativ 300-500 de ori ( GB ) , care este de aproximativ un an sau doi după utilizare , timpul de joc va fi redus în mod semnificativ , sau chiar complet în imposibilitatea de a boot folosind apoi trebuie să înlocuiți bateria înainte de utilizare.2 inch ecran în următoarele general 150 - 300m Ah, după o încărcare completă în aproximativ 8 ore timp de redare a capacitate baterie de litiu , 1. Aproape toate brand-name de computere, deoarece nici un serviciu , în scopul de a reduce costurile, care în produsul instalat folosind un celulelor B ( fabrica de produse defecte , defecte , produs de grad ) , performanța bateriei poate fi de trei luni după utilizarea generală a linie dreaptă aruncă o scurtă durată de viață . Există unele gratuite, iar unele LOGO-ul LOGO-ul,
Dar nu afectează utilizarea , mintea nu trage, mulțumesc )
Model : 053759503759
Capacitate : 1300 MAH
Tensiune nominală : 3. Verificați cu atenție mașina pentru a vedea dacă șurubul nu poate fi deschis cu o șurubelniță mică , de locuințe, în general, nu este legat sau au anticipate cataramă , și după o săptămână cu un cuțit de-a lungul cusătura poate scormoni sau zero Alice a deschis cu grijă, în general, nu va fi deteriorat scoici , nasturi și alte atenție . MP3 valoros din cauza de motive pentru a nu folosi o baterie de mici dimensiuni este foarte rău starea de spirit !
În al patrulea rând, de unde știi masina 's model de baterie ?
1, deschide masina : Să meargă cu îndrăzneală a deschide masina , MP3 interiorul este foarte simplu , nu vă faceți griji că va deteriora aparatul .
Notă : MP3 dacă la început este normal, și mai târziu a fost găsit pentru a avea o vina , este mai mult de 90 % din baterie cauze șansele pentru alte componente electronice inel mai mici , în timp ce bateria este un consumabil , calitate inegală , și cu încărcător tensiunea de ieșire este în general mai mare , presiunea nu este limitat dedicat litiu (4.
3, vezi Tip Baterie : Baterie sunt pulverizate cu un model general ( reprezentat, de fapt, dimensiunea bateriei ) , înregistrate sub cuvintele de mai sus pot fi, dacă nu cu o riglă despre timp generos de înregistrare.8 -inch ecran MP3 este, în general, de 300 de 1000m Ah, 2.
( Ca bateriile actualizări mai rapide , fiecare lot este diferit, pro cumpara baterie arată în imagine pot fi diferite .7 V
Tensiune de încărcare : 4. hodge mașină pentru că nici un serviciu, în scopul de a reduce costurile, atunci când este instalat în interior o baterie cu o clasa B ( fabrica de produse defecte , defecte , produs de calitate ) , în general, mai mici decât capacitatea unui produs de aproximativ 20% , timpul de redare va fi mai scurtă .

Proprietățile

Tip:
Baterie Standard
Nume De Brand:
Litru de energie a bateriei
Pachet:
Da
Utilizarea:
MP3 / MP4 Player
Reîncărcabilă:
Da
Numărul De Model:
503759 053759
is_customized:
Yes
Tip:
503759
Capacitate Nominală:
1300mAh
Dimensiune:
5mm*37mm*59mm
Utilizarea:
Joc Video Player

Cele mai bune oferte din categorie