• Fresco
Calitate și la Modă, Ceramică și Porțelan Borcan cu Manual Prins de Flori pentru Decor de uz Casnic, Articole de Stocare etc.

Calitate și la Modă, Ceramică și Porțelan Borcan cu Manual Prins de Flori pentru Decor de uz Casnic, Articole

Buyers rating:
RON 70.00

Bunuri


1. Descriere : Calitate și la Modă, Ceramică și Porțelan Borcan cu Manual Prins de Flori pentru Decor de uz Casnic, Articole de Stocare etc.
2. Materiale de : Ceramică și porțelan.
3. Culoare : Albastru și Verde.
4. Dimensiuni(cm) : Albastru .. 9*23*11(diametrul gurii*înălțime*diametru de jos).
Verde .. 9*22*11(diametrul gurii*înălțime*diametru de jos).
5. NW : Albastru-Aproximativ 1,8 kg.
Verde-Aproximativ 1.6 kg.
6. Tratament de suprafata : Geam, și manual prins floare.
7. Cerere : Decor( plasate exclusiv sau însoțită de unele flori), flori holding, articolul de stocare, colectare, de apreciere, de donație și sărbători activități etc.
8. Locul de Origine : China.
Imagini Care Arată :
Pentru mai multe vaze și ghivece, te rog !
Despre ambalare :
Înconjurat de polistiren și punga cu bule în interiorul cutie de carton, care este învelit cu bandă adezivă.
Despre transport :
Dacă aveți orice întrebări și/sau a cererilor de transport și/sau de transport maritim șablon, vă rugăm să contactați-ne fără nici ezita.
Despre înlocuire sau returnare de produs :
Vă rugăm să verificați elementul cât mai curând posibil după primirea pachetului. Dacă elementul este rupt, vă rugăm să ne anunțați și trimite imaginea în termen de 48 de ore( din moment ce ai semnat pe receptor copie a exprima). Vom înlocui pentru tine, fără a ezita. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați cu noi.
Drept de returnare a produsului. După cum știm, există imagistica diferență în diferite monitoare, astfel încât culoarea de element poate abate un pic. Și, de asemenea, lumina se abate atunci când se iau poze poate se abate de culoarea elementului. Astfel, avem de a refuza să accepte întoarcerea elementului dacă rerurning motiv este ca cele două condiții menționate mai sus sau cu unul dintre ei.
P. S. : Revenind motiv pentru care nu ne accepta include, de asemenea, că elementul este diferit de așteptările imagine în mintea ta înainte de a primi produsul.
Note : Aspecte care nu sunt menționate mai sus vor fi soluționate pe cale amiabilă, prin prietenos negociere! Indiferent ce întrebări sau dificultăți ai întâlnit pre de vânzare, în vânzării sau după vânzare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Principiul nostru de afaceri este prezentă o placuta experienta de shopping.
După cum știm că nu există nimic perfect în lume. Două borcane nu sunt perfecte, sunt poate câteva pete și pete de culoare neuniformă de raspandire, dar aceasta este doar glamour de artizanat lucrate manual și fiecare ambarcațiuni manual este unic în lume. Dar eu sunt sigur că va fi perfect pentru tine în aprecierea ochii!

Proprietățile

Tip:
Depozitare Sticle Și Borcane
Condimente Recipient stiluri:
Nici O Acoperire
Ambalare:
2
Material:
Ceramica
Dimensiune:
M
Caracteristică:
Eco-Friendly
Utilizarea:
Cheltuieli diverse
Capacitate:
3-4L
Numărul De Model:
PLL0001
decor borcan:
borcan
artistic borcan:
decor de uz casnic borcan
borcan pentru depozitare:
porțelan și ceramică borcan
personalizate:
Da

Cele mai bune oferte din categorie